Hrvatska u svim utakmicama Eura imala pogrešan grb, oglasio se i vlasnik odgovorne tvrtke

Autor: Poslovni.hr , 29. lipanj 2021. u 15:32
FOTO: REUTERS/Stuart Franklin

HNS je odmah najavio da će istražiti okolnosti pod kojima je došlo do te pogreške, ali i istaknuo da je za sav tisak na dresovima reprezentacije odgovorna tvrtka Sitotisak Decolor iz Varaždina.

Nevjerojatni gafovi događali su se Hrvatima na ovom Euru, ne samo na terenu, a jedan je otkriven nakon što se naša delegacija vratila u Rovinj. Na dresu hrvatske reprezentacije, naime, na sve je četiri utakmice bila zastavica s pogrešnim hrvatskim grbom, na kojem je prvo polje bijelo. Dakako da je na službenom državnom grbu crveno.

Na dresu nogometnih reprezentacija obvezno stoji grb nogometno saveza, u našem slučaju HNS-a, malo tko ima grb države, no na velikim natjecanjima poput Europskog prvenstva praksa je da budu još i zastavice država ili barem naziv država te grad i datum odigravanja utakmice što te dresove čini jedinstvenima, baš za taj susret, prenose Sportske novosti.

Tako su Luka Modrić i društvo sve četiri utakmice igrali s pogrešnim državnom grbom, i nitko to nije primijetio! Inače, grbove na dresove stavljaju ekonomi HNS-a. Tko im ih je takve napravio i isporučio? I kako nitko nije uoči pogrešku?

Da zanimljivost bude veća, Česi i Škoti su na svojim dresovima imali ispravan hrvatski grb, dok ga Englezi i Španjolci nisu ni imali…

HNS je odmah najavio da će istražiti okolnosti pod kojima je došlo do te pogreške, ali i istaknuo da je za sav tisak na dresovima reprezentacije odgovorna tvrtka Sitotisak Decolor iz Varaždina.

Njezin vlasnik Damir Kumek oglasio se kako bi pojasnio okolnosti u kojima je došlo do pogreške.

“Ovo mi je sad ludnica. Mogu reći da se svim srcem ograđujem da je to napravljeno namjerno i od bilo kakvih insinuacija u tom smjeru. Niti smo mi namjerno tako tiskali niti je to bilo tko od nas to tražio. Apsolutno je riječ o slučajnosti i pogrešci”, izjavio je Kumek za Jutarnji list.

Komentari (3)
Pogledajte sve

koga briga …………….   mogu i goli igrati..

Big deal za kompleksaše

Ja ne vidim ništa pogrešno na tom grbu.

Ne razumijem što je pogrešno.

New Report

Close