Hrvatska od iduće godine dobiva izravnu zrakoplovnu liniju sa Sjevernom Amerikom

Autor: Poslovni.hr , 29. rujan 2017. u 12:48
Foto: press

Modernizirana flota poboljšat će naše postojeće usluge, rekli su iz aviokompanije.

Zrakoplovna kompanija Air Canada danas je objavila popis izravnih letova s kojima kreće iduće ljeto iz Toronta i Montreala, među kojima su u njenoj globalnoj mreži tri nova odredišta – Zagreb, Porto i Bukurešt te nova relacija između Montreala i Lisabona.

Istovremeno, cjelogodišnju usluga letova Air Canada Rougea između Montreala i Casablance preuzet će Air Canada.

„Današnja objava osnažuje poziciju Air Canade kao vodećeg globalnog avioprijevoznika. Zahvaljujući ovim novim letovima Air Canada je postao jedini sjevernoamerički avioprijevoznik koji nudi letove za Rumunjsku, a nudimo najčešće letove iz Kanade za Hrvatsku i Portugal i to s ukupno najvećim brojem sjedala“, rekao je Benjamin Smith, Predsjednik Putničkog prijevoza u Air Canadi. „Štoviše, naša modernizirana flota poboljšat će naše postojeće usluge.

Boeing 787 Dreamliner letjet će na novoj izravnoj ruti s Buenos Airesom. Ove nove i poboljšane usluge pružit će korisnicima više udobnosti i veću mogućnost izbora, kao i mogućnost lakog spajanja na razgranatu sjevernoameričku i međunarodnu mrežu letova najbolje zrakoplovne tvrtke u Sjevernoj Americi, po ocjeni Skytraxa.“

Komentari (3)
Pogledajte sve

Lagano na Avio.hr i glavom bez obzira što dalje u jednom smjeru.

Jos jedna linija da lakse odu mladi iz ove mocvare… lol.

Kako to mislite “od iduće godine”? Veza sa Sjevernom Amerikom i to upravo Toronto-Zagreb već postoji, a Informaciju o tome mogli ste potražit na vlastitom portalu:

Air Transat uveo izravnu liniju između Zagreba i najvećeg kanadskog grada

New Report

Close