Hrvatima stižu mjere pomoći: ‘Učinit ćemo da se računi plaćaju bez većih problema’

Autor: Poslovni.hr , 01. rujan 2022. u 12:29
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u uvodnom govoru na sjednici Vlade najavio je paket mjera pomoći od sljedećeg tjedna.

Za idući tjedan je najavio paket mjera pomoći u ovoj energetskoj krizi i uslijed vala poskupljenja.

“One se dovršavaju, bit će cjelovite, sveobuhvatne, namijenjene i za kućanstva, cijeli javni sektor, neprofitne organizacije, škola, vrtića, bolnica, vjerskih zajednica, mi ćemo učiniti sve da im računi budu takvi da će ih moći plaćati bez većih problema. Vodit ćemo posebno računa o najugroženijima u društvu, poljoprivrednicima, ribarima i gospodarstvu, osobito mikro, malim i srednjim poduzetnima u maksimalnoj mjeri koliko je to u ovim okolnostima moguće. Mislim da će svi biti zadovoljni, imamo određene fiskalne kapacitete, tajming donošenja je sasvim primjeren jer se veća potrošnja energenata očekuje od početka listopada”, rekao je premijer Plenković.

Komentari (1)
Pogledajte sve

ovaj dementni Tito wannabe ko da ima 90 godina. s kim on priča?  komentira uplatnice za režije.. a moja (genocidalna) gazdarica brale 40 godina ne plaća porez na iznajmljivanje.. bila policija  i ništa… njoj su isto uplatnice sadržaj života… i hrana, ima oko 120 kg..

a ona pederčina nepismene plaća ko suvo zlato.. nije čudo da takvu budaletinu drže na selu..

 

no lako za to..

Onaj Janović kastrira ustaše (branitelje) po koncentracionim logorima, samo što nema dosta ustaša, ali i ustaše imaju decu, zar ne..

New Report

Close