Objava koja je mnoge zainteresirala: Hrvat strancima otkrio što nikako ne smiju napraviti u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 01. rujan 2020. u 11:59
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

edan je korisnik reddita na to odgovorio da je takvo pokazivanje ovog broja ekvivalentno Hitlerovom pozdravu (samo kod nas).

Na popularnoj društvenoj mreži reddit osvanula je rasprava u kojoj jedan Hrvat objašnjava strancima što smiju, a što ne raditi, pokazivati i govoriti dok borave u Lijepoj Našoj, piše RTL.

Objava je zaintrigirala mnoge koji će uskoro boraviti kod nas. Sve je krenulo tako što su stranci komentirali za svoje zemlje, a onda se javio jedan Hrvat:

On je rekao kako u Hrvatskoj nijedan stranac ne smije pokazati broj “tri” na način da digne istovremeno prva tri prsta šake – palac, kažiprst i srednji prst. Jedan je korisnik reddita na to odgovorio da je takvo pokazivanje ovog broja ekvivalentno Hitlerovom pozdravu (samo kod nas).

Drugi je, pak, redditovac rekao da je čudno pokazivati taj broj jer izgleda kao da nekom pokazujete srednji prst s uzdignutim palcem.

Od ostalih zemalja, stranci su komentirali da su Česi vrlo nepristojni i hladni, da je u Indiji zabranjeno kritiziranje vlasti, Škoti su rekli da ih se ne smije zvati dijelom Engleske, a jedan je korisnik iz Kolumbije napisao da je tamo zabranjeno i nepristojno zalupiti vratima automobila pri izlasku.

Komentirajte prvi

New Report

Close