Ostanite doma, HPB je tu za vas

Autor: Promo , 08. travanj 2020. u 11:22
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i klijenata na prvom su nam mjestu i poduzimamo sve kako bi ih osigurali jer samo zajedništvom možemo pobijediti sve nevolje.

Svjesni neizvjesnih okolnosti u kojima smo se našli, u Hrvatskoj poštanskoj banci kontinuirano provodimo mjere za smanjenje rizika zaraze koronavirusom i prevladavanje posljedica pandemije na hrvatsko gospodarstvo. U cilju da svakodnevni život i poslovanje klijenata učinimo što sigurnijim i lakšim naše su aktivnosti intenzivno usmjerene na veću zaštitu zdravlja svih nas, lakši pristup novcu i jednostavnije obavljanje osnovnih financijskih poslova.
Znamo da smo #zajednosnažniji i da trenutnu situaciju možemo prebroditi samo međusobnom podrškom. Uz preporuku nadležnih službi ukinuli smo naknade za podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka za debitne i prepaid kartice, povećali iznos beskontaktnog plaćanja bez PIN-a na 250 kuna, umirovljenicima osigurali dostavu mirovine na kućne adrese, a vlasnicima zaštićenih računa izdali beskontaktne kartice. Građanima i poslovnim subjektima čiji su prihodi i poslovanje pogođeni pandemijom koronavirusa nudimo različite modele za olakšavanje otplate financijskih obveza.

New Report

Close