HPB je u novom krugu APN-a ponudila povoljnu kamatu te novu veliku uštedu za klijente

Autor: Poslovni.hr , 04. ožujak 2022. u 14:48
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

HPB odobrava kredite na rok od 15 do 30 godina, a za prvih 10 godina otplate kamatna stopa je fiksna. U odnosu na prošlogodišnji APN krug produženo je razdoblje u kojem se primjenjuje fiksna kamatna stopa s ciljem da se u aktualnim tržišnim okolnostima klijentima pruži maksimalna dodatna sigurnost.

Hrvatska poštanska banka uvela je veliku novost za korisnike APN kredita u 2022. i omogućila im nove značajne uštede: uz iznimno povoljnu nominalnu kamatnu stopu od 1,91% za kunske i kredite u eurima (EKS 2,05%) Banka umjesto klijenta podmiruje trošak procjene nekretnine i troškove javnog bilježnika vezane uz kredit – trošak solemnizacije, izjave o zapljeni primanja i ovjeru izjava o suglasnosti.

HPB odobrava kredite na rok od 15 do 30 godina, a za prvih 10 godina otplate kamatna stopa je fiksna. U odnosu na prošlogodišnji APN krug produženo je razdoblje u kojem se primjenjuje fiksna kamatna stopa s ciljem da se u aktualnim tržišnim okolnostima klijentima pruži maksimalna dodatna sigurnost, objavili su iz banke.

U ponudi HPB-a za korisnike stambenog subvencioniranog kredita je i poseban nenamjenski kredit s kojim je moguće financirati uređenje doma s nominalnom kamatnom stopom od 2,99% (EKS 4,44%), uz policu osiguranja redovite otplate. Krediti se odobravaju u iznosima do 220.000 kuna ili 30.000 eura na rok do 10 godina. Ovim nenamjenskim kreditom omogućeni su dodatni povoljni izvori sredstava što ponudu HPB-a za korisnike APN-a čini jedinstvenom i sveobuhvatnom te odlično prihvaćenom.

Komentirajte prvi

New Report

Close