Hotel Turist nakon ‘makeovera’ cilja na 4 zvjezdice

Autor: Poslovni dnevnik , 22. kolovoz 2021. u 22:00
U sklopu hotela potpuno je obnovljen i restoran Nobel/VARAŽDINSKI.HR

U radove se išlo kako bi do kraja godine, kada kreće preuređenje kompletnih smještajnih kapaciteta, hotel u kategorizaciji napredovao s dosadašnje tri na četiri zvjezdice.

Netom prije otvaranja Špancirfesta, u Varaždinu je nakon opsežne obnove otvoren Turist – najstariji hotel u tome gradu.

Kako je poznato, hotel od prošle godine ima no-ve vlasnike, obitelj Kišiček, a u novom ruhu gostima nudi posve transformiran ugostiteljski dio – restoran Nobel, konferencijske dvorane za veće i manje evente, a je Poslovni klub, zamišljen kao mjesto za okupljanje poduzetnika i menadžera i poslovnih sastanaka u neformalnom okruženju.

“Ovakav prostor nam je od velike važnosti, to otvara prostor i za nove investicije, no-ve poduzetnike, za doseljavanje novih obitelji u naš grad. Posebno čestitam vlasnicima, što su u ova teška vremena odlučili uložiti novac u ovakav prostor”, istaknuo je Miroslav Marković, zamjenik gradonačelnika za portal Varaždinski.hr.

U radove se, kako prenose lokalni mediji, išlo kako bi do kraja godine, kada kreće preuređenje kompletnih smještajnih kapaciteta, hotel u kategorizaciji napredovao s dosadašnje tri na četiri zvjezdice.

“Želimo biti višednevna destinacija, nužan nam je ovakav objekt koji će dati novi život poduzetnicima, poduzetnicima koje mi želimo poticati da dođu u naš grad otvarati nova radna mjesta”, poručio je Marković prilikom otvaranja hotela za spomenuti portal.

Komentirajte prvi

New Report

Close