Hostel Arena Zagreb – najpovoljniji smještaj u gradu!

Autor: Poslovni.hr , 18. rujan 2015. u 07:45
Foto: Hostel Arena

Nudimo vam ugodan smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama od kojih svaka ima svoju vlastitu kupaonicu s tušem i wc-om. U ponudi su i sobe s klimom koja se dodatno ne naplaćuje.

Dolazite u Zagreb zbog poslovnih obaveza, na edukaciju, natjecanje ili ste samo u prolazu i tražite smještaj koji je dovoljno blizu sadržajima potrebnim za ugodan boravak, koji nije preskup, gdje možete koristiti usluge polu i punog pansiona i gdje se prilagođavaju potrebama gostiju.

Tada je HOSTEL ARENA pravi odabir za vas!

Hostel se nalazi kod jugozapadnog ulaza u Zagreb, u naselju Remetinec–Lanište, u neposrednoj blizini sportske dvorane Arena Zagreb i Arena centra – najmodernijeg trgovačko-zabavnog centra četvrte generacije.

Nudimo vam ugodan smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama od kojih svaka ima svoju vlastitu kupaonicu s tušem i wc-om. U ponudi su i sobe s klimom koja se dodatno ne naplaćuje.

Nudimo vam ugodan smještaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama od kojih svaka ima svoju vlastitu kupaonicu s tušem i wc-om. U ponudi su i sobe s klimom koja se dodatno ne naplaćuje.

Smještajni kapaciteti

Hostel Arena nije klasičan hostel – imamo velik smještajni kapacitet od 261 pojedinačnog ležaja raspoređenih u 117 prostranih soba s vlastitom kupaonicama. Od kategorije hotela dijeli nas samo lift koji bi, da ga imamo, uz stubište povezao naša tri kata.

Sobe su veličine oko 15 četvornih metara i opremljene su velikim ugradbenim ormarima, vlastitom posteljinom, ručnicima, radnim stolom, stolcima, noćnim ormarićima te ostalim uobičajenim inventarom.

Ispred hostela je veliko besplatno parkirališta pogodno i za parkiranje više autobusa.

Što nudimo?

  • Svaka soba ima kupaonicu s tušem i wc-om

  • posteljinu i ručnike

  • redovno čišćenje sobe

  • korištenje prostorija za druženje

  • besplatni WI FI u prizemlju

  • pranje i sušenje rublja za 30 kuna po perilici

  • uslugu polu i punog pansiona

  • diskreciju

 U prizemlju hostela na raspolaganju je boravak s računalom i satelitskim TV-om, samoposlužni kafić s aparatima za napitke te prostor s TV-om u predvorju.

U našem restoranu u ponudi je 11 različitih jelovnika.

Plaćanje je moguće gotovinom, kreditnim karticama i bankovnim doznakama.

Što ne nudimo?

Kod nas nema neugodnih iznenađenja, jer sve usluge su u cijeni.

Recepcija radi od 0 do 24 sata. Tu možete dobiti informacije iz prve ruke.

Čistoća i sigurnost

Čistoća soba i ostalih prostora predstavlja osnovni uvjet zdravog i kvalitetnog boravka gostiju te joj pridajemo maksimalnu pozornost. Također posvećujemo veliku pažnju sigurnosti gostiju, stoga su često naši gosti djeca i mladi.

Naše cijene

Cijene noćenja s doručkom kreću se već od 120 kuna po osobi u trokrevetnoj sobi za organizirane skupine do 190 kuna u jednokrevetnoj sobi za individualne goste.

Doručak je u cijeni smještaja, a ručak i večeru možete naručiti posebno, ručak po cijeni od 40 kuna, a večeru po 35 kuna.

Kod nas možete unajmiti sobu na mjesec i više dana po povoljnijim cijenama:

  • Jednokrevetna soba – najam za mjesec dana je 1.200,00 kn

  • Dvokrevetna soba – najam za mjesec dana je 2.000,00 kn

Organizacija domjenaka i prigodnih proslava

Organiziramo poslovne ručkove, proslave i domjenke za grupe do 20 gostiju u maloj sali i do 70 gostiju u velikoj sali. Za vaš gastronomski užitak, možemo kreirati poseban jelovnik po vašem izboru i željama.

Cijena jelovnika kreće se već od 60 kuna (bez pića)!

Za više informacija posjetite www.nazor.hr/hostel-arena-zagreb i kontaktirajte nas na:

HOSTEL ARENA

Remetinečki gaj 28

HR 10 000 ZAGREB

Tel.: +385 (0)1 6421 950

Faks: +385 (0)1 6429 646

E-mail: hostel.arena@zgh.hr

 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Slažem se. Bez uvrede ali ovaj hostel je baš staromodno uređen. A mogu se nać lijepi apartmani za malo novaca…npr ovaj[/url]

Hosteli su uvijek dobar odabir ako ostaješ dan,dva i želiš proći jeftinije, ali uvijek se mogu naći dobri apartmani u centru Zagreba za malo novaca i lijepo uređeni.

New Report

Close