Heritage hotel Frankopan i Ranč Ramarin laureati natječaja #prviput

Autor: Lucija Špiljak , 08. listopad 2020. u 21:59
Veliku marketinšku kampanju koju osigurava Zaba osvojili Ranč kod Slavonskog Broda i hotel u Ogulinu

Najboljih 15 izabrao je stručni žiri.

Zagrebačka banka ove je godine pokrenula projekt #prviput kako bi podržala, prema riječima predsjednika Uprave Romea Colline, mikro i male poduzetnike kroz najveću online platformu za promociju neotkrivenih ljepota, usluga, lokacija i unikatnih doživljaja Hrvatske – prviput.hr – namijenjenoj poduzetnicima i domaćim gostima.

Najboljih 15 izabrao je stručni žiri, među kojima su predstavnici Zagrebačke banke, Udruge Glas poduzetnika, Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i sporta, marketinških agencija i chefova. Heritage Hotel Frankopan iz Ogulina i Ranč Ramarin nedaleko od Slavonskog Broda, osvojili su veliku marketinšku kampanju koja uključuje i televizijski spot, dok će ostali dobitnici biti promovirani na digitalnim kanalima.

Među 15 odabranih su: Pripovjedna ruta bajke u Ogulinu koja je inspirirala spisateljicu Ivanu Brlić-Mažuranić, Raftrek Adventure Travel s packraftingom na rijeci Zrmanji, vlasnica agencije Lynx and Fox iz Delnica kao jedini profesionalni licencirani turistički vodič za područje Gorskog Kotara, zatim imanje Ivica i Marica iz Baranje, Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Stipino koji između ostalog nudi radionice izrade ajvara, pekmeza ili sirupa.

Na listi je i Pustara Višnjica, agroturističko imanje blizu Slatine. Na području Zagreba i Zagrebačke županije istaknuli su se Travel To Croatia i OPG Karlo Kos. Na listi iz Istre je mladi umjetnik Jure Bralić u Tiskari Antico u Motovunu s replikom srednjovjekovnog Gutenbergovog stroja – preše.

Pobjednik je i Ponte Porto, obiteljski B&B u blizini Grožnjana, te etno-agro park Stella Croatica u Klisu. U Mirlović Zagori pobijedio je OPG Campanelo te Pet bofora s kombinacijom krstarenja i planinarenja na putu Kornati.

Komentirajte prvi

New Report

Close