HAK uputio važno upozorenje vozačima za današnji dan

Autor: Poslovni.hr/Hina , 15. lipanj 2020. u 09:13
Foto: Sanjin Strukić / Pixsell

Pomorski promet odvija se bez teškoća.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Gorskom kotaru, unutrašnjosti Dalmacije, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, mogući su odroni pa iz HAK-a vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Iz Hrvatskog auto-kluba u ponedjeljak ujutro su izvijestili da je predmet na kolniku na autocesti A1 na 24. km između čvorova Jastrebarsko i Karlovac u smjeru Dubrovnika pa korisnike mole za pojačan oprez.

Osobna vozila na ulaz u Hrvatsku čekaju pola sata na prijelazu Stara/Bosanska Gradiška i Maljevac/Velika Kladuša, a jedan sat na prijelazu Slavonski/Bosanski Brod. Na graničnom prijelazu Bregana/Obrežje teretna vozila na izlaz čekaju tri sata.

U utorak, 16. lipnja u 20 sati krenut će izvanredni prijevoz na relaciji: Mala Švarča-DC3-Riječka ulica-Jarče Polje-Stubica-Zdihovo-Ravna Gora-Delnice-Gornje Jelenje-DC501 čv. Oštrovica-čv. Kikovica (A6) suprotan smjer- DC3 Čavle-Franje Račkog-suprotan smjer kroz Titov trg-ul. Fiuamara-Jelačićev trg/Ribarska ulica – ulica Riva-Luka Rijeka. Dolazak na odredište očekuje se u jutarnjim satima.

Pomorski promet odvija se bez teškoća.

Komentirajte prvi

New Report

Close