Grbešićeva tvrtka jamac za rast poslovanja u BiH za 3 perjanice Fortenove

Autor: Suzana Varošanec , 30. ožujak 2021. u 13:24
Foto: Zoran Grizelj/Vecernji list

Mepasovi ugovori s novim partnerima iz sastava Fortenove – Zvijezdom, Dijamantom i Beljem, kojima se osigurava rast distribucijskog poslovanja na tržištu BIH u 2021., početak su nove poslovne suradnje, no imat će sinergijsko djelovanje i na imidž brendova Saponije, kao i drugih Mepasovih principala, tvrde iz navedene osječke tvrtke čiji je većinski vlasnik – Mepas, u vlasništvu poduzetnika Mirka Grbešića.

Mepas iz Širokog Brijega, većinski vlasnik osječke Saponije i njezin ekskluzivni distributer za tržište BiH, kroz svoje novo poslovno partnerstvo sa Zvijezdom, Dijamantom i Beljem, širi svoje poslovanje na planu distribucije na navedenom susjednom tržištu. Ova matična tvrtka iz sastava Mepas grupe u vlasništvu poduzetnika Mirka Grbešića, prema Saponijinoj objavi na Zagrebački burzi, jedan je od vodećih distributera u BiH, s nizom regionalnih i globalnih brendova kao što su Gavrilović, Storck (Merci, Toffifee), Paloma, Franck i drugi. Također, ekskluzivni je zastupnik i za Kandit, Koestlin i Marasku, te općenito kao takav, navode, Mepas se potvrđuje kao jedan od najznačajnijih poslovnih partnera u regiji.

“Ove godine poslovanje Mepasa proširilo se na Zvijezdu, Dijamant i Belje (brand ABC). S novim partnerima Mepas proširuje opseg svojih aktivnosti za što će osigurati i kvalitetnu logističku podršku. Ugovori s novim partnerima, kojima se osigurava rast poslovanja na tržištu BIH u 2021., znače početak suradnje između kompanija. Novi ugovor imat će sinergijsko djelovanje i na imidž brendova Saponije i drugih Mepasovih principala”, navode iz osječke tvrtke dodajući da će novim partnerstvom kompanijama Zvijezdi, Dijamantu, te Belju (za brend ABC) s Mepas distribucijom na području BIH osigurati se kvalitetna distribucija i daljnje jačanje brendova svih principala na tom tržištu.

Kao Saponijin distributer, ističu, Mepas posebno radi na unaprjeđenju logističke podrške te ima 4 moderna distributivna centra u Širokom Brijegu, Sarajevu, Tuzli i Banja Luci, kao i kvalitetan vozni park od 240 vozila. Uz to, na raspolaganju principalima će biti i stručni tim prodajnih predstavnika, koji se maksimalno fokusira na realiziranje prodajnih ciljeva svih partnera.

Komentirajte prvi

New Report

Close