Grad nudi parcele s građevinskom dozvolom za samo 1 kunu po četvornom metru, objavili i druge pogodnosti

Autor: Poslovni.hr , 19. prosinac 2022. u 08:10
FOTO: Press

Uz zemljište s već ishođenom građevinskom dozvolom, svaki poduzetnik dobiva i svu potrebnu dokumentaciju za prijavu svog projekta za EU fondove

Prije nekoliko dana Grad Đurđevac objavio je javni natječaj kojim se u poduzetničkoj zoni A-sjever poduzetnicima nude parcele s već ishođenom građevinskom dozvolom za izgradnju proizvodnih hala po jedinstvenoj cijeni od samo 1 kune po četvornom metru. Uz zemljište s već ishođenom građevinskom dozvolom, svaki poduzetnik dobiva i svu potrebnu dokumentaciju za prijavu svog projekta za EU fondove, kako bi se u najkraćem roku mogao prijaviti za financiranje svog poduzetničkog pothvata kroz europsko financiranje.

Velika poslovna zona u Đurđevcu također nudi i pristup obnovljivim izvorima energije, a osim maksimalne pomoći gradskih vlasti u prikupljanju potrebne dokumentacije, Grad Đurđevac novim ‘stanarima’ svoje poslovne zone pruža i ostale atraktivne pogodnosti: sve novoizgrađene građevine namijenjene proizvodnim djelatnostima oslobađaju se plaćanja komunalne naknade i to 100 % za prvih pet godina  te u narednih pet godina sukladno postotku izgrađenosti građevinskog zemljišta uz 100 postotno oslobođenje od plaćanja komunalnog doprinosa.

Ukupna površina poduzetničke zone u vlasništvu Grada Đurđevca iznosi 230.000 četvornih metara, a već ishođene građevinske dozvole predviđaju pravo građenja proizvodnih hala u rasponu od 360 do 1800 četvornih metara.

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči istaknuo je: “Đurđevac se u hrvatskoj poslovnoj zajednici pozicionira kao dinamična lokalna samouprava koja promišlja potrebe i izazove koje nam donosi budućnost, uz maksimalno razumijevanje i potporu svim potencijalnim investitorima i poduzetnicima. Svaki naš poduzetnik ima olakšan pristup dobivanju EU sredstava, uz sve one druge pogodnosti koje zona nudi kao što je, jedinstvena u cijeloj Hrvatskoj, dozvola za hale za jednu kunu po četvornom metru”, zaključuje Janči.

Sve dodatne informacije o jedinstvenoj ponudi za investitore i poduzetnike mogu se naći na službenoj internetskoj stranici Grada Đurđevca – www. djurdjevac.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close