Ministar Goran Marić podnio ostavku te objasnio zašto odlazi

Autor: Poslovni.hr , 15. srpanj 2019. u 12:16
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Niti jedan dan nisam proveo u mirnim uvjetima, rekao je Marić.

Ministar državne imovine Goran Marić podnio je danas neopozivu ostavku na funkciju, piše 24sata. Tijekom obraćanja u Novom Vinodolskom izgovorio je svoju odluku.

"Dajem ostavku premijeru Plenkoviću i upućujem zahtjev za aktiviranje saborskog mandata. Niti jedan dan nisam proveo u mirnim uvjetima. Medijska orkestracija prioritetnija je u odnosu na ozbiljan posao i oživljavanje državne imovine. Nisam u stanju prihvatiti neviđeni udar na dostojanstvo, mir i integritet moje obitelji. Postao sam meta, nisam više dostupan jer sam već vratio mobitel Ministarstvu", rekao je Marić.

Komentari (6)
Pogledajte sve

Koga briga za Gorana MARIĆA…isto kao i za Zdravka….! Ništa puno koristi za NAROD nisu napravili.
Zbogom.

Uhljeb. Glavno da je aktivirao saborski mandat koji nije zasluzio niti se za njega izborio nego ga je dobio po stranackoj liniji. Sliku ovog mamlaza treba staviti u rijecnik pod pojam UHLJEB. Kako izgleda I kako se ponasa Uhljeb.

Moš mislit! Stvara uhljebnički aparat ladoleža u ministrastvu, koji će se baviti iznajmljivanjem stanova i poslovnih prostora. Logično bi bilo da se sve proda. Ionako imamo previše države a premalo tržišta. Ministarstvo bi imalo smisla samo kao prijelazno rješenje, da za četiri godine uvede red, raspoda i stavi u funkciju hrpetinu drušvene imovine a da nakon toga samo sebe ukine.

misli bolje da ode nego da ga ufate, proziran ko celofan

New Report

Close