Globalni igrač preuzeo domaći AHF, imaju ambiciozne planove

Autor: Marija Crnjak , 25. lipanj 2019. u 13:30
Foto: Robert Anic/PIXSELL

U Benchu još ne otkrivaju buduće planove za AHF, kao ni lokaciju na kojoj će se održati sljedeće izdanje konferencije koja je ove godine napustila Zagreb i zbog i dalje inertne investicijske klima u Hrvatskoj, uz slab interes za strane ulagače i hotelske brendove, za razliku od Beograda.

Najveću regionalnu investicijsku konferenciju Adria Hotel Forum (AHF) preuzeo je globalni igrač Bench Events, osnivač brojnih vodećih evenata posvećenih ulaganjima u hotelijerstvu, ugostiteljstvu, avioindustriji u cijelom svijetu, od Dubaia, Saudijske Arabije, Rusije do Južne Amerike i Amsterdama. Predsjednik uprave Bench Events, Jonathan Worsley jedan je od osnivača međunarodnog investicijsog foruma IHIF u Berlinu, koji već 19 godina okuplja vrh svjetske hotelske industrije.

"Ova akvizicija potvrdila je našu izvrsnost u poslovanju, zbog čega smo mogli iskoristiti ovu jedinstvenu ponudu da AHF-u omogućimo međunarodni rast. Oduvijek sam se divila radu Bench Events i veselim se našem zajedničkom putovanju. AHF je sada puno jače opremljen da ostvari velike planove koje smo zamislili", izjavila je za Poslovni.hr Marina Franolić, osnivačica AHF konferencije koja se pridružila Benchovu timu na poziciji direktorice za središnju i istočnu Europu. Kako se navodi u današnjoj globalnoj objavi Bencha, Adria Hotel Forum (AHF) je od svog osnivanja 2013. godine potaknuo razvoj hotelske industrije u jugoistočnoj Europi. AHF jednom godišnje okuplja vodeće predstavnike hotelske industrije, investitore i donositelje odluka u javnom sektoru, a nakon šest izdanja u Zagrebu AHF je ove godine po prvi put održan u Beogradu.

“Drago nam je što u naš portfelj možemo dodati Adria Hotel Forum i oduševljen sam što se Marina Franolić pridružila našem timu koji se brzo širi. Svojim iskustvom dodajemo novu dimenziju razvoju našeg poslovanja diljem Europe", izjavio je Jonathan Worsley u današnjoj objavi.

U Benchu još ne otkrivaju buduće planove za AHF, kao ni lokaciju na kojoj će se održati sljedeće izdanje konferencije koja je ove godine napustila Zagreb i zbog i dalje inertne investicijske klima u Hrvatskoj, uz slab interes za strane ulagače i hotelske brendove, za razliku od Beograda. 

Komentirajte prvi

New Report

Close