Glavna sestra iz splitskog Doma za starije završila na intenzivnoj: ‘Stanje joj nije dobro’

Autor: Poslovni.hr , 16. travanj 2020. u 08:16
Foto: Ivo Čagalj / Pixsell

Pojavili su se i neki problemi s ubraznim radom srca i tlakom.

Glavna medicinska sestra iz Doma za starije i nemoćne u Splitu, Zdravka Đapić Kolak, trenutačno se nalazi na odjelu intenzivne njege u bolnici Križine, javlja Večernji list. Tamo je nakon povišene temperature, jakog kašlja i boli u plućima prebačena u utorak poslijepodne. Zdravka Đapić Kolak pozitivna je na COVID-19, a to je potvrdila u ekskluzivnom razgovoru Večernjem listu prošlog petka.

Tada nam je kazala kako ima temperaturu koja oscilira između 37 i 39 stupnjeva i izražene glavobolje popraćene općom malaksalošću, nesanicom i preznojavanjem tijela. Iako je u početku vjerovala da će virus preboljeti u samoizolaciji, čini se da joj se stanje jako pogoršalo, a to nam je potvrdio i izvor iz bolnice na Križinama. “Zdravka Đapić Kolak je na intenzivnoj njezi, nije spojena na respirator ali zdravstveno stanje joj nije dobro. Pojavili su se i neki problemi s ubraznim radom srca i tlakom.

Virus i stres posljednjih dana očito su napravili svoje”, kazao je Večernjem listu izvor iz bolnice Križine u kojoj se inače liječe zaraženi koronavirusom s područja Splita.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close