General Gotovina počinje se baviti uzgojem tuna

Autor: Poslovni.hr , 15. ožujak 2013. u 11:27
Ante Gotovina. Photo: Anto Magzan/PIXSELL

Gotovina će u Pelagosu biti direktor, a ta tvrtka nije registrirana samo za poslove s ribarstvom nego i za sve vrste turizma.

Umirovljeni general Ante Gotovina počinje s uzgojem tuna, piše Slobodna Dalmacija. Krajem siječnja ove godine osnovao je tvrtku Pelagos net farma d.o.o., koja se jedina javila na natječaj za koncesiju na pomorskom dobru za uzgoj tuna koji je raspisala Zadarska županija.

Suosnivač tvrtke je Milan Mandić, glavni čovjek Jadran tune iz Biograda, koja je prije nekoliko mjeseci u biogradskoj poslovnoj zoni otvorila najsuvremeniju hladnjaču u kojoj će se moći smrzavati 100 tona ribe dnevno, a tamo se nalazi i pogon za obradu ribe, piše list.

Gotovina će u Pelagosu biti direktor, a ta tvrtka nije registrirana samo za poslove s ribarstvom nego i za sve vrste turizma. Županijska skupština najvjerojatnije će odobriti koncesiju na razdoblje od 20 godina, a koncesijska naknada iznosit će 60 tisuća kuna godišnje, te će tvrtka plaćati još 0.5 posto od ukupnog prihoda ostvarenog na području koncesije.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bravo Generale, častan si bio i ostao,nije politika za poštena čovjeka[emo_palacg]

New Report

Close