G. Marić najavio veliko infrastrukturno ulaganje u Malom Lošinju

Autor: Poslovni.hr/Hina , 04. siječanj 2018. u 13:16
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Marić je na konferenciji za medije nakon sjednice Vlade istaknuo da je upravo ACI, uz Croatia Airlines, vraćen na listu tvrtki od strateškog i posebnog interesa u kojima država ima većinski udio.

Ministar državne imovine Goran Marić u četvrtak je najavio novo veliko infrastrukturno ulaganje u izgradnju velike marine u Malom Lošinju, koju će graditi ACI iz Opatije.

Izgradnjom marine u Malom Lošinju, ustvrdio je Marić, zapuštena državna imovina, koje kao ruglo na ulazu u to mjesto stoji već 27 godina, dobit će novu upotrebnu vrijednost i lice.

Marić je na konferenciji za medije nakon sjednice Vlade istaknuo da je upravo ACI, uz Croatia Airlines, vraćen na listu tvrtki od strateškog i posebnog interesa u kojima država ima većinski udio.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Bilo je samo pitanje dana kad će se razotkriti da se frustrirani lik koji pojavom, nastupom i izjavama odaje neinteligentnu, podkapacitiranu osobu – želi igrati poduzetnika, državnim, to jest našim novcem. Proglašavati marine strateškim objektima krajnji je izraz idiotizma, ali razlog mu se zna – tako se dobiva povod za iživljavanje s investicijama za koje oni vjeruju da su cool. Možemo sve prirodne aspekte obale uništiti betonirajući marine, kao što se mogu izbetonirati cijele plitvice, ali partijski kvazibiznismeni nikad neće shvatiti da biznis dolazi od kranjeg napora kojemu se izlaže poduzetnik da bi rizik ulaganja svog novca doveo do profita. Da to nije podloga za dokono iživljavanje pritupastih činovnika. A da ima zrno soli u glavi, lik bi bar pokušao organizirati što bržu privatizaciju enormno prevelikog državnog portfelja, a on bi umjesto toga vjerojatno podržavio i kafiće. Skaredno.

New Report

Close