Four Seasons ide i u Dubrovnik

Autor: Marija Crnjak , 17. lipanj 2017. u 11:52
Ovako će izgledati sobe u resortu u Brizenici u Starom Gradu

Lanac traži dobrog partnera za dugoročnu suradnju i u prvoj je fazi pregovora za projekt u Dubrovniku.

Hotelska kompanija Four Seasons nakon Hvara planira ulazak u Dubrovnik, gdje razmatra nekoliko potencijalnih projekata i partnera.

Potvrdio je to za Poslovni dnevnik Simon Casson, direktor hotelskih operacija Four Seasons Hotels & Resorts za tržište Europe, Bliskog istoka i Afrike.  Kako je poznato, prestižni hotelski brend na hrvatsko tržište ušao je s investicijskom bankom Arqaam Capital koja u uvali Brizenica u Starom Gradu na Hvaru najesen počinje graditi luksuzni resort vrijedan milijardu kuna. Projekt je predstavljen u Sesvetskom Kraljevcu, gdje je u jednoj industrijskoj hali izgrađena replika vile koja će se graditi u Brizenici.

 

Casson

Važno nam je da budemo prisutni na hrvatskoj obali.

"Za naš brend je važno da budemo na hrvatskoj obali, koja ima jako puno potencijala za razvoj luksuznog turizma. Zanima nas Dubrovnik, gdje tražimo dobrog partnera za dugoročnu suradnju. Pregovaramo s nekoliko investitora, sljedeći tjedan vraćam se u Hrvatsku kako bih ih obišao", kazao nam je Casson, uz napomenu da su razgovori tek u početnoj fazi, te ne može otkrivati detalje. Osim što se radi o destinaciji koja je već razvila luksuzni segment ponude, Dubrovnik je relativno blizu Hvara, gdje bi za dvije godine trebao biti otvoren njihov prvi resort u Hrvatskoj.

Four Seasons trenutačno upravlja sa 105 hotela, resorta i rezidencija u 43 zemlje. Gostima na Hvaru će uz zgradu hotela sa zajedničkim sadržajima nuditi sto vila i rezidencije, otvorene i zatvorene bazene, spa i fitness centar,više restorana i barova, kongresne dvorane i pristaništa za hidroavione. 

Komentirajte prvi

New Report

Close