FOTO: Zubak otvara luksuzni resort, gostima će nuditi i flotu brodova, a sve će biti ‘adults-only’

Autor: Poslovni.hr , 11. ožujak 2023. u 08:44
Foto: Zubak Grupa

Godinama je bio zatvorenog tipa, a sada se otvara javnosti s pet soba i 13 suiteva u tri vile te jednoj posebnoj kući na drvetu.

U uvali Žrnovnica uskoro će biti otvoren Veladrion Resort, petozvjezdani objekt Zubak Grupe koji s radom počinje 27. travnja. Riječ je o investiciji vrijednoj 7 milijuna eura, uloženih u cjelovito preuređenje Veladrion Resorta.

Drugi je to luksuzni hotel s pet zvjezdica Zubak Grupe na jadranskoj obali koji se otvara točno četiri godine nakon što je otvoren hotel Ikador u Iki koji i danas slovi za jedan od najluksuznijih hotela u Hrvatskoj.

Veladrion Resort je smješten između Velebitskog kanala i kvarnerskih otoka i to na ušću rijeke Gacke, gdje se rijeka ulijeva u Jadransko more.

Ovaj adults-only resort godinama je bio zatvorenog tipa, a sada se otvara javnosti s pet soba i 13 suiteva u sveukupno tri vile te jednoj posebnoj kući na drvetu, koji pružaju ukupan kapacitet za 41 osobu.

Foto: Zubak Grupa

Na raspolaganju su i wellness i spa rituali inspirirani prirodom i obogaćeni autohtonim mediteranskim biljem. Gosti mogu uživati i u blagodatima unutarnjeg i vanjskog bazena ili pak na plaži u neposrednoj blizini resorta.

Od aktivnosti tu su i teniski i košarkaški teren, vanjska i unutarnja teretana, mogućnost hikinga i vožnje biciklom parkom prirode Sjeverni Velebit, sve do raftinga i vožnje kajakom.

Najviša točka Veladriona privatni je vidikovac s kojeg puca pogled na kvarnerski arhipelag. Posebnost Veladriona jest i ponuda plovila.

Naime, Marina Žrnovnica smještena je u dubokom zaljevu i gostima nudi flotu privatnih brodova, od kojih je jedan autentičan drveni brod dužine 24 metra.

Resort ima i restoran čiji je meni temeljen na sezonskim organskim namirnicama i lokalnoj tradiciji.

U Zubak Grupi su najavili da će u Veladrionu raditi više od 30 djelatnika, a za neka radna mjesta su u tijeku natječaji za posao.

Foto: Zubak Grupa

Komentirajte prvi

New Report

Close