FOTO: Zavirite u lošinjski hotel Bellevue, najbolji kongresni resort u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 21. siječanj 2016. u 14:07
Foto: bellevuelosinj.com

Hotel Bellevue osigurava moderno, tehnološki napredno okruženje za sastanke i događanja u svojim prostranim i udobnim konferencijskim dvoranama ispunjenim dnevnim svjetlom.

Lošinjski hotel Bellevue, nakon nagrade za najbolji novi wellness i spa sadržaj na svijetu, jučer je u Ljubljani na sajmu Conventa osvojio drugo mjesto za najbolji luksuzni kongresni resort. Naime, prema ocjenama tajnih gostiju, Kongres Magazine odabrao je deset najboljih kongresnih hotela, a upravo hotel Bellevue, prvi lošinjski hotel s 5 zvjezdica, osvojio je drugo mjesto u kategoriji TOP 10 luksuznih kongresnih resorta. Time je lošinjski hotel Bellevue dobio još jedno jamstvo kvalitete u segmentu poslovnog turizma.  

Hotel Bellevue odnio je nagradu za drugo mjestu u vrlo oštroj konkurenciji etabliranih hotelskih grupacija među kojim su bili D-Resort iz Šibenika, Kempinski Palace iz Portoroža, hotel Monte Mulini iz Rovinja, Falkensteiner Schloss Hotel Velden iz Austrije kao i hotel Falkensteiner Hotel & Spa Iadera iz Zadra iz iste grupacije, zatim hotel Lone iz Rovinja, hotel Lav Meridien iz Split i hotel Melia Coral iz Umaga, dok je prvo mjesto zauzeo hotel Regent Porto Montenegro iz Crne Gore.                                               

„Svaka nagrada i svako priznanje koju osvoji jedan od naših hotela iz portfelja Lošinj Hotels & Villas najbolja su potvrda sustavnog ulaganja Jadranka Grupe u kvalitetu ponude. Hotel Bellevue još jednom je potvrdio svoje mjesto u odabranom društvu vrhunskih europskih hotela koji, zahvaljujući svojoj specijaliziranoj i posebno osmišljenoj ponudi, može zadovoljiti i najzahtjevnije goste. Nakon što je Bellevue proglašen najboljim novim wellness i spa sadržajem na svijetu, ova nagrada je dodatno priznaje raznovrsne ponude hotela.“ istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Jadranka Grupe.

Nagrada Meeting Star Award dodjeljuje se već šestu godinu zaredom, a usluge svih hotela u konkurenciji ocjenjivali su tajni gosti prisutni na kongresima koji imaju dugogodišnje iskustvo u kongresnoj ponudi i turizmu. Na temelju njihovih ocjena, Kongres Magazine svake godine nagrađuje deset najboljih hotela u kategorijama za najbolji kongresni grad, najbolji kongresni resort i najbolji kongresni hotel na moru.

Hotel Bellevue osigurava moderno, tehnološki napredno okruženje za sastanke i događanja u svojim prostranim i udobnim konferencijskim dvoranama ispunjenim dnevnim svjetlom. Prostrana dvorana Mundus sa 360 mjesta omogućuje organizaciju velikih konferencija, ali i vrlo jednostavnu podjelu u tri manje dvorane od 130, 117 i 63 sjedeća mjesta. Mundus je opremljen najsuvremenijom konferencijskomtehnologijom koja, između ostaloga, omogućava simultano prenošenje konferencije i prilagodbu zvuka za osobe oštećenog sluha putem induktivne petlje.

Dvije manje dvorane, Sekstant i Lanterna, raspolažu sa 16 i 10 sjedećih mjesta, a uz sve već spomenuto imaju i izravni izlaz na prostranu terasu te pogled na prekrasnu uvalu Čikat i stoljetnu borovu šumu. Sve tri dvorane smještene su u prizemlju hotela Bellevue. Uz jedinstveni atrij hotela u izravnom okruženju zelenila i jedinstvenog lošinjskog zraka, moguće je organizirati pauzu ili ručak. Hotel Bellevue ima ukupno 185 soba i 21 apartman te u kombinaciji sa stoljetnom tradicijom lošinjskog turizma, netaknutom prirodom, jedinstvenom kvalitetom zraka i 2.600 sunčanih sati u godini čini savršeno mjesto za odmor.

Komentirajte prvi

New Report

Close