FOTO: Zadarskom hotelu zlatna oznaka kvalitete jednog od vodećih svjetskih portala za recenzije smještaja

Autor: Poslovni.hr , 08. siječanj 2018. u 14:44
Foto: Falkensteiner

Za ovu titulu potrebno je najmanje 5 godina zaredom osvojiti nagradu Holiday Check Award što je zadarski hotel postigao od 2013. – 2018. godine.

Hrvatski turizam je u 2017. srušio sve rekorde, kako u dolascima tako i u noćenjima i zaradi. Stoga i ne čudi što višegodišnji trud napokon dolazi na naplatu i kroz razne turističke nagrade.

HolidayCheck službeno je predstavio Falkensteiner Hotel Club Funimation Borik**** kao ovogodišnjeg dobitnika prestižne “Holiday Check Gold Award 2018” nagrade koju u različitim kategorijama temeljem recenzija i ocjena gostiju dodjeljuje istoimeni i jedan od vodećih svjetskih portala za rezervacije i recenzije putovanja i smještaja. Popis nagrađenih hotela objavljen je ovih dana na tom portalu, a među mnogobrojnim hotelima iz Hrvatske zadarski Hotel Club Funimation Borik prvi je i jedini koji je nagrađen “zlatnim odličjem”. Za ovu titulu potrebno je najmanje 5 godina zaredom osvojiti nagradu Holiday Check Award što je zadarski hotel postigao od 2013. – 2018. godine.

“U Falkensteineru se godinama kontinuirano ulažu značajna sredstva u obnovu hotela i repozicioniranje na tržištu. Hotel Club Funimation u ovom trenutku prolazi kroz rekonstrukciju i proširenje usluge kako bi ponovno bio spreman odgovoriti na sve izazove. U 2018. godinu krećemo s novim, poboljšanim proizvodom te se moramo maksimalno fokusirati na pronalazak kvalitetnog osoblja, kvalitetnu operativnu pripremu i na optimalno otvorenje hotela”, kažu iz Falkensteinera.

Od ostalih hotela iz Hrvatske HolidayCheck nagradu za izvrsnost osvojili su: Hotel Miramar (Opatija), Aminess Maestral Hotel (Novigrad), Falkensteiner Hotel & Spa Iadera (Zadar), Bretanide Sport & Wellness Resort (Bol), SENTIDO Kaktus Hotel (Supetar). Za ovogodišnje nagrade za najpopularnije hotele u svijetu HolidayCheck je u obzir uzeo mišljenja i recenzije više od 980 tisuća hotelskih gostiju. Portal HolidayCheck mjesečno posjeti 20 do 30 milijuna jedinstvenih korisnika koji napišu oko 10 milijuna komentara i recenzija o odredištima i smještaju.

Komentari (1)
Pogledajte sve

“U Falkensteineru se godinama kontinuirano ulažu značajna sredstva u obnovu hotela i repozicioniranje na tržištu.”

Ma lažu. U Zadru su u zadnjih 15 godina obnovili valjda dva hotela od njih 4. Najavljeno rušenje jednog i izgradnja novog se nikada nije dogodila. Plaža koju prvenstveno koriste njihovi gosti je otužna jer ništa ne ulažu iako bi se mogli dogovoriti sa gradom. Punta skala koju predstavljaju kao lokaciju za 5* su devastirali apartmanima koje ne prodaju (jer nije legalno) nego “iznajmljuju” na 99 godina. U svakom slučaju jedna od najgorih hotelskih kuća u Hrvatskoj.

New Report

Close