FOTO: Virtualni sajam namještaja i interijera Design – Expo.EU

Autor: Promo , 16. prosinac 2020. u 07:54
Foto: PR

Besplatni live webinar na temu najnovijih trendova u uređenju interijera.

Virtualni sajam namještaja i interijera www.design-expo.eu, najveći takav sajam u Europi, privlači sve veći broj posjetitelja i izlagača, kako iz Hrvatske, tako i iz drugih zemalja, najviše iz Europe.

Među izlagačima su i poznate hrvatske tvrtke koje proizvode i izvoze namještaj na zahtjevno Europsko tržište kao što je Ancona Grupa, ali i neki od najvećih svjetskih brendova kao što su LAUFEN i ROCA.  

Virtualni sajam www.design-expo.eu pokriva kompletnu industriju namještaja

Na virtualnom sajmu se mogu predstaviti tvrtke unutar sljedećih kategorija: namještaj za unutarnje i vanjske prostore, podne obloge, vrata i prozori, bijela tehnika i kućanski uređaji, dekoracije, madraci, rasvjeta, grijanje, električni uređaji i pribor, komercijalni namještaj (namještaj za  opremanje i uređenje hotela, ureda, zračnih luka, trgovina, bolnica, škola, restorana, kafića, tvrtki, državnih institucija i dr. ) kao i dobavljači građevinskih i konstrukcijskih materijala, strojeva, materijala, komponenti, alata i opreme za namještaj, te pružatelji usluga (arhitekti, dizajneri interijera, marketinške usluge, foto&video, bankarske usluge, edukacija i obrazovanje, tiskarske usluge, usluge dostave i sl.). Mogu se na sajmu predstaviti kroz dva izlagačka paketa po posebnoj cijeni uz 50% popusta. Tako cijena za proizvođače, distributere, maloprodajne tvrtke, dobavljače i sl. iznosi samo 1399 EUR za cijelu godinu, a izlagački paket za pružatelje usluga 499 EUR-a.

Besplatno predavanje na temu dizajna interijera održat će dr.sc. Helena Alfirević Arbutina

Sajam osim izlagačkog dijela ima i edukacijsko-savjetodavnu ulogu kroz stručne besplatne live webinare na kojima će gostovati ugledni stručnjaci iz svijeta arhitekture i uređenja interijera, a ovom prigodom najavljujemo besplatni live webinar koji će održati ugledna arhitektica dr.sc. Helena Alfirević Arbutina iz tvrtke HD SPATIUM d.o.o  na temu DIZAJNA INTERIJERA REZIDENCIJALNIH zgrada – TRENDOVI ZA 21. STOLJEĆE, koji će se održati 16. prosinca u 15 sati. Helena je arhitektica s više od 20 godina iskustva u arhitekturi i s 15 godina iskustva u kreiranju stambene arhitekture i dizajna interijera.

Helena će govoriti o novim trendovima s naglaskom na stvaranju savjesnih kuća o kojima mora voditi računa svaki arhitekt / dizajner interijera, poput funkcionalnosti, estetike, stvaranja raspoloženja. Zajedno s ovim osnovnim postulatima za uređenje interijera, naglasak će staviti na stvaranje otvorenih prostora, biofilni dizajn, uporabu održivih materijala i namještaja, korištenje IT-a za stvaranje pametnih kuća i LED svjetala. Također će biti predstavljeni aktualni trendovi za 2021.-2022.

Prijava za sudjelovanjem na ovom live webinaru nije potrebna. Sve što treba napraviti je doći 16.12. u 15 sati na www.design-expo.eu te na naslovnici kliknuti na link unutar najave live webinara i pristupiti predavanju uživo. Sudionici će moći postavljati pitanja, a  Webinar će se održati na Engleskom jeziku.

New Report

Close