FOTO: Valamar otvorio novi hotel za sezonce koji ima vlastitu kupaonicu, Wi-Fi, vrt s roštiljem, PlayStation…

Autor: Poslovni.hr , 16. veljača 2018. u 12:02
Foto: Valamar

Posljednjom odlukom o povećanju minimalnih neto primanja od 1. travnja Valamar jamči svim radnicima minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna.

Valamar Riviera ove godine otvara svoj četvrti hotel za zaposlenike pa će Kuća Valamar od ove sezone biti dostupna na dvije lokacije u Poreču te u Krku i Rapcu. U protekle 2 godine Valamar je uložio više od 60 milijuna kuna u smještaj za zaposlenike. 

U koncept Kuće Valamar ulaze moderno uređeni objekti za sezonske radnike koji osiguravaju izuzetno komforne i ugodne uvjete boravka. Sezonske zaposlenike tamo očekuju jednokrevetne i dvokrevetne sobe s vlastitom kupaonicom i toaletom, novim i udobnim namještajem, televizorom i hladnjakom. Kuhinja i blagovaonica potpuno su opremljene štednjakom, hladnjakom sa zamrzivačem, mikrovalnim pećnicama te nizom ostale opreme.

Na raspolaganju im je i posebna prostorija opremljena strojevima za pranje, sušenje i peglanje rublja, čije korištenje je, naravno, besplatno za radnike koji tamo stanuju. Raznolika ponuda sadržaja nalazi se i u zajedničkoj prostoriji za odmor – veliki televizor, DVD uređaj, Playstation konzola, društvene igre i besplatni wi-fi Internet, a sve uz udobne sofe i fotelje, učinit će boravak i druženja još ugodnijima.

Posljednjom odlukom o povećanju minimalnih neto primanja od 1. travnja Valamar jamči svim radnicima minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna. 

Komentirajte prvi

New Report

Close