FOTO: Uz veliki vatromet, svečano otvoren Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

Autor: Poslovni.hr , 03. listopad 2015. u 10:02
Foto: Hoteli Dubrovačka rivijera

Radi se o najvećoj investiciji u nacionalnom turizmu.

Svečanim otvorenjem Hotela Mlini i Sheraton Dubrovnik Riviera Hotela, jedna od najvećih investicija u nacionalnom turizmu došla je u završnu fazu. Ovi hoteli su sastavni dio programa ulaganja koji je dao novu dimenziju općini Župa dubrovačka, Dubrovniku i turizmu Republike Hrvatske u cijelosti.

Investicije u Mlinima i Srebrenom su praktično dovršene. Radi se o najvećoj investiciji u nacionalnom turizmu s gotovo 750 smještajnih jedinica i popratnim sadržajima. Program ulaganja je svojim sadržajem i razinom ponude koncipiran tako da odgovara modernim potrebama tržišta, i svakako doprinosi razvoju destinacije u cijelosti.

Anđelko Leko, predsjednik Uprave HUP-a ZAGREB, većinskog vlasnika Hotela Dubrovačka rivijera te predsjednik Nadzornog odbora Hotela Dubrovačka rivijera je između ostalog istakao „da ovo svečano otvorenje ima važan i simbolični, međutim i stvarni značaj, upravo zbog problema koji su ga pratili u njegovu ostvarenju“. 

Anđelko Leko je izrazio zadovoljstvo činjenicom da su sve poteškoće u konačnici prevladane i zahvalio svima koji su u proteklom razdoblju dali svoj doprinos kako bi danas otvarali nove proizvode koji služe na ponos nacionalnom turizmu međutim i gospodarstvu u cijelosti. Svi proizvodi čija izgradnja je dovršena ili su u završnoj fazi, su koncepcijski prilagođeni najmodernijim tržišnim trendovima.

Novi Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel jedan je od najkvalitetnijih hotela pod brandom Sheraton na mediteranu. Hotel raspolaže s 240 moderno uređenih soba i 11 apartmana te obiljem sadržaja koji ga čine atraktivnim proizvodom tijekom cijele godine. Izdvaja ga jedan od najmodernijih i najvećih kongresnih centara u Hrvatskoj, međutim istodobno i Spa i Wellness centar koji je opremljen prema najvišim standardima. Ono što je posebno značajno za istaknuti je činjenica da je hotel izgrađen vodeći računa o najvišim standardima održivosti i energetske učinkovitosti (opremljen je namodernijim sustavima).

Program ulaganja koji je u finalnoj fazi, svojim je sadržajem i razinom ponude koncipiran tako da odgovara modernim potrebama tržišta, i doprinosi razvoju destinacije u cijelosti. Stožerni projekt je upravo otvoreni Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel (uz hotele Astarea, novi hotel Mlini, vile i apartmane te niz popratnih sadržaja) u sklopu kojeg je realiziran i najveći hotelskih kongresni centar u Hrvatskoj.

Komentari (1)
Pogledajte sve

New Report

Close