FOTO: U Zagrebu sinoć noćas izgorjelo osam automobila

Autor: Poslovni.hr , 14. studeni 2019. u 09:49
Foto: Robert Anić / Pixsell

O požaru se oglasio i gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Na pet lokacija tijekom noći i jutra u metropoli intervenirali su zagrebački vatrogasci jer je pod nerazjašnjenim okolnostima gorjelo čak osam automobila, pišu 24 sata.

Tri automobila izgorjela su u Veslačkoj ulici oko 4 sati ujutro. Stanari Veslačke pričaju jutros kako je sve krenulo još nešto iza 1 sat ujutro, ali da nitko ništa nije čuo. Jedan od stanara rekao je i kako je njegov automobil bio poliven, ali da mu nije ništa. Dodaje da je na taxi vozilu bio otvoren i rezervoar te da je auto bio poliven, ali je brzo ugašen.

Nekoliko automobila je gorjelo i na Kajfešovom brijegu oko 3 u noći na četvrtak. Policijskim očevidom će se utvrditi okolnosti, a sumnjaju da su slučajevi povezani.

– Danas, između 3 i 4 sata, rano ujutro, na tri lokacije i to na području Črnomerca u Ulici Kajfešov brijeg te Gradišćanskoj ulici kao i na Trnju u Veslačkoj ulici, na zasad neutvrđen način izbio je požar na nekoliko vozila – kažu iz policije i dodaju da ozlijeđenih u niti jednom od navedena tri događaja nije bilo. Policijski službenici su na mjestima događaja.   

Komentari (1)
Pogledajte sve

Sinoć noćas hahaha

New Report

Close