FOTO: U središtu Zagreba pronađen mrtav mlađi muškarac, poznati su i detalji

Autor: Poslovni.hr , 11. listopad 2023. u 13:03
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Policija navodi da je svladani napadač i nadalje pružao aktivan otpor i pokušao pobjeći.

Policija istražuje smrt 30-godišnjaka koji je preminuo u srijedu oko 1 sat u središtu Zagreba, nakon što je svladan jer je na raskrižju Vodnikove i Savske ulice nožem ozlijedio 24-godišnjaka, što je policija okarakterizirala kao pokušaj ubojstva.

U policiji kažu da su zaprimili dojavu o sukobu dvojice muškaraca na raskrižju Vodnikove i Savske ulice te da su dolaskom na mjesto događaja zatečena dvojica od kojih su jednog od njih građani svladali i zadržali.

Građani su policajcima, dodaju, naveli da su ta dvojica prije dolaska policije trčala po cesti te da je svladani muškarac drugoga napao nožem i ozlijedio ga.

Budući da je bio agresivan i da je pokušao pobjeći, prolaznici su ga savladali i potom pozvali hitnu medicinsku pomoć i policiju koja je preuzela nadzor nad svladanim napadačem.

Policija navodi da je svladani napadač i nadalje pružao aktivan otpor i pokušao pobjeći, zbog čega su mu “stavili sredstva za vezivanje”, dok je hitna pomoć medicinski zbrinjavala ozlijeđenog muškarca.

U jednom trenutku policajci su, navodi se u priopćenju, uočili da je napadač ostao bez svijesti i zvali hitnu pomoć, ali su liječnici nakon neuspjele reanimacije konstatirali smrt 30-godišnjaka.

Ozlijeđeni 24-godišnjak prevezen u Kliniku za traumatologiju, a gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen iako ima više reznih rana po tijelu.

Komentirajte prvi

New Report

Close