FOTO: Tvrtka Green&more predstavila nove proizvode i nove okuse

Autor: Lucija Špiljak , 06. prosinac 2018. u 14:22
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Suosnivačica i direktorica Ivana Stavljenić istaknula je da je tvrtka ove godine proslavila deset godina brenda Liquid Sun, predstavila novu liniju, ostvarila poticaje iz fondova Europske unije, otvorila izvozna tržišta i preselila se u novi pogon.

Tvrtka Green&more, specijalizirana u proizvodnji prirodnih i ekološki certificiranih dodataka prehrani, predstavila je nove linije proizvoda i prestižnih certifikata, čime je potvrdila izvrsnost i beskompromisnu kvalitetu.

Riječ je o liniji Green & More i nova tri okusa – pistacio s limunom, borovnica, kakao s narančom – pakirana u reciklažnoj ambalaži, pomno izbalansirane recepture i mješavine organskog voća aktiviranih oraščića i začina, kao kvalitetan izvor proteina i enzima.

Suosnivačica i direktorica Ivana Stavljenić istaknula je da je tvrtka ove godine proslavila deset godina brenda Liquid Sun, predstavila novu liniju, ostvarila poticaje iz fondova Europske unije, otvorila izvozna tržišta i preselila se u novi pogon. Danas broji 21 proizvod, a za prvi kvartal 2019. najavljeno je šest novih.

Komentari (3)
Pogledajte sve

I lisce mlade zelene pšenice koju melju u prah.

Ima tu još proizvoda, al kad im gledaš sajt sve vrvi od ekologije, zdravlja i nutricionizma, a tek onda shvatiš o čemu se radi. Potrošači odmah moraju znati na čemu je baziran proizvod, a ne citati besmislene traktate o zdravlju i finoći.

Prodaju “kremirani” med od bagrema… cream accacia honey… krekere i kolačiće. Veganska stvari.

Vodu…. ccc

Kladim se da je bolja ona iz špine… i mineralnija.

Odličan članak 🙂 Nigdje nije rečeno što ova tvrtka uopće proizvodi. Glavno da se spomene BIO, EKO, ORGANIC pa da određene grupe potrošača totalno izgube razum.

New Report

Close