FOTO: Tri hrvatska hotela svrstana u top 1% najboljih u svijetu

Autor: Poslovni.hr , 11. ožujak 2016. u 13:11
Foto: Press

Ocjene globalne zajednice putnika uvrstile su ova tri hotela u Bolu i na Makarskoj rivijeri u sam vrh izbora koji se održava već četrnaest godina, a koji honorira izvrsnost usluge, kvalitetu i vrijednost hotela širom svijeta.

Hotelima Soline, Bonaca i Afrodita u Brelima, Bolu i Tučepima dodijeljena su priznanja 2016 Travellers' Choice od strane TripAdvisora, najvećeg portala za putovanja na svijetu. U njegovoj se bazi nalazi čak 5,3 milijuna hotela, restorana i turističkih atrakcija, a vjerodostojnost mu potvrđuje gotovo 300 milijuna recenzija.

Upravo su ocjene globalne zajednice putnika uvrstila ova tri hotela u Bolu i na Makarskoj rivijeri u sam vrh izbora koji se održava već četrnaest godina, a koji honorira izvrsnost usluge, kvalitetu i vrijednost hotela širom svijeta.

Arhitektonski biser Julija De Luce nadomak svjetski poznate plaže

Spomenute hotele odlikuju izvrsna usluga i nenadmašna pozicija. Bolski hotel Bonaca je obiteljski All Inclusive hotel, zaklonjen je šumom stoljetnih borova, nadomak je slavne bolske šetnice i na svega nekoliko minuta hoda od svjetski slavne plaže Zlatni rat. Idealno je obiteljsko odmaralište s bezbroj zabavnih sadržaja i vrhunskom animacijom.

Bluesun hotel Soline u Brelima već je nagrađivan TripAdvisorovim Certifikatom izvrsnosti i odlikuje ga prostran i autohtono uređen wellness & spa u zdanju koje nevjerojatnim arhitektonskim zahvatima, projektiranim od strane poznatog arhitekta Julija De Luce, prati linije brda i neprimjetno se spušta na jednu od najljepših svjetskih plaža – Punta ratu.

Plaže Punta ratu i Zlatni rat su brojni svjetski mediji poput magazina Forbes, LA Timesa, Travel Channela i Lonely Planeta više puta uvrštavali u popise svjetskih top plaža po svojoj ljepoti i ekološkoj očuvanosti.

Zanimljivost je kako je hotel Soline ostao zamijećen i među domaćom strukom. Naime na Danima hrvatskog turizma 2015. je Bluesun hotel Soline u kategoriji odmorišnih hotela osvojio treće mjesto.

 

 

Komentari (2)
Pogledajte sve

..prodali se putopisci za par noćenja…

I sva 3 su betonski mastodonti iz BlueSun-a. Objektivno, nema što.

New Report

Close