FOTO/VIDEO: Tko je predsjedničin savjetnik koji je verbalno napao Milanovića?

Autor: Poslovni.hr , 03. siječanj 2020. u 07:51
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na HRT-u je sinoć organizirano sučeljavanje između Kolinde Grabar Kitarović i Zorana Milanovića. Nakon sučeljavanje došlo je do ružnih prizora izvan studija.

Sučeljavanje je trajalo nešto manje od dva sata, a bilo je puno međusobnih napada i optužbi. Nakon samog sučeljavanja došlo je do skandala. Naime, Milanovića je na izlazu iz studija verbalno napao Kolindin savjetnik Tomislav Madžar.

Milanović je izašao i obratio se novinarima. Govorio je o pomilovanju Leona Sulića kad se odnekud čulo "Sram vas može biti". Vikao je to nekoliko metara udaljeni Tomislav Madžar, piše N1.

"To je moja građanska dužnost", rekao je Milanović i krenuo prema izlazu.

"Sram vas može biti", i dalje je govorio Madžar.

Milanović u jednom trenu pita tko je to. "Je li to osiguranje?" pitao je Milanović. Njegov savjetnik Jelić odgovara mu: "Ne, ne, to je savjetnik predsjednice."

"Sram vas može biti zbog vašeg govora", nastavio je Madžar.

"Ima i dalje nestabilnih", bila je prva reakcija Zorana Milanovića na Madžarovo ponašanje.

Dok je Milanović odlazio, Madžar mu je vikao neka objasni zašto je bio na minimalcu te da je to njegovo gospodarstvo. Ponavljao je i "sram vas bilo".

"Ja čovjeka uopće ne poznajem", rekao je Milanović.

Nakon toga je Milanović otišao. Madžar više ništa nije govorio.

Tomislav Madžar dr.med., liječnik, rođen je 1979. godine. Specijalist je i sveučilišni magistar medicine rada i sporta. Ravnatelj je Zdravstvene ustanove Vaš Pregled za medicinu rada i sporta , te voditelj odjela sportske medicine pri Centru za sportsku medicinu i unapređenje zdravlja na radu na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Ujedno obnaša funkciju posebnog savjetnika Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar- Kitarović za zdravstvo i sport.

Diplomirao je 2005. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, na kojem je i doktorirao na temi „Psihološki predskazatelji sportskih ozljeda u profesionalnih nogometaša i rukometaša“ u sklopu poslijediplomskog doktorskog studija „Biomedicina i zdravstvo“, te je završio i specijalistički poslijediplomski studij Menadžment u zdravstvu.

Kao liječnik dugogodišnje surađuje s nogometnim i rukometnim klubovima, a dugi niz godina član je zdravstvenih timova i stručnog stožera Hrvatske rukometne i nogometne reprezentacije. Certificirani je doping kontrolor pri Hrvatskom zavodu za toksikologiju i antidoping.

– Moja reakcija nije opravdana i to nije način na koji inače reagiram, niti bih ponovno tako reagirao, i sad mi je žao, ali Zoran Milanović cijelu kampanju vrijeđa sve HDZ-ovce, da smo lopovi, vrijeđa ljude iz vukovarske kolone, vrijeđa branitelje, prema predsjednici se ne ponaša džentlmenski nije joj na kraju sučeljavanja ni ruku pružio, zato sam mu rekao da je to sramotno.I upitao sam ga kako se može predstavljati uspješnim gospodarstvenikom kada je bio prijavljen na minimalac dok se zadnje tri godine bavio privatnim biznisom. Pa to je pitanje koje sve zanima – rekao je za Večernji list Tomislav Madžar, savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za sport i zdravstvo. Madžar smatra kako nije bila riječ o nikakvom napadu niti incidentu nego je reagirao na "konstantne Milanovićeve laži i vrijeđanja ispod pojasa". 

Komentari (4)
Pogledajte sve


milanović je nažalost takva osoba koja svojim istupima kod normalne osobe izaziva iritaciju i bijes pa ne čudi da je taj madžar izgubio živce na njegove bezobraštine i birtijaške ispade

osim toga vrijeđao je Orbana, a ovaj se ne preziva bez veze Madžar, ima u njemu sigurno mađarske krvi

ptahotep,

nakon sučeljavanbja na RTL je pristojno pružio ruku, mora da je nakon toga intervenirala Musićka,
Nemoj ti meni, praviti se grbav, znam ja sve o tvojoj opsjednutosti plavušama.

Primjetio sam dva ključna elementa u ponašanju Z. Milanovića nakopn sinoćnje debate: nije pružio ruku Kolindi, naprotiv, okrenuo joj je leđa.Zaključujem da ne poštuje instituciju predsjednika/predsjednice, kao što joj nije čestitao ni na inauguraciji, zapravo, patološki mrzi Kolindu.
Drugi elelment nakon “incidenta”, ako je ono bio incinednt onda smo gotovo svi svakodnevno višestruko izloženi incidentima, komentirao je: “Ja sam bivši predsjednik vlade….”. Podsjetio ne na Sauchu, kada je na Sljemenu komentirao:”Znaš ti tko sam ja!”
Za mene osobno, nikada nije bilo teže zaokružiti nekoga na izborima!

milanović je nažalost takva osoba koja svojim istupima kod normalne osobe izaziva iritaciju i bijes pa ne čudi da je taj madžar izgubio živce na njegove bezobraštine i birtijaške ispade

puno je važnije pitanje, tko je poslao SMS poruku

https://www.vecernji.hr/vijesti/provjerite-gdje-mozete-pratiti-novu-rundu-suceljavanja-grabar-kitarovic-i-milanovica-1370051

New Report

Close