FOTO: Studenac otvorio preuređenu prodavaonicu u Omišu, evo što sve očekuje kupce

Autor: Poslovni.hr , 28. ožujak 2023. u 15:48
Foto: Studenac

Preuređenjem je dobila novi, suvremeni vizualni identitet te je obogaćena novim uslugama.

Studenac, vodeći maloprodajni lanac po broju prodavaonica u Hrvatskoj, njih gotovo 1100, danas je u Omišu svečano otvorio svoju preuređenu trgovinu poznatu i kao Studenac centar na adresi Četvrt Ribnjak 17.

Riječ je o prodavaonici koja posluje u sklopu zgrade u kojoj je i sjedište kompanije, a koja je s preuređenjem dobila novi, suvremeni vizualni identitet te je obogaćena novim uslugama poput bistroa s gotovim kuhanim i pečenim jelima, mesnice, vinoteke, ribarnice, pekare, slastičarnice Stari brend i dječjeg kutka.

“Zbog svoga dugogodišnjeg poslovanja, bogate ponude i uslužnih prodavačica ova je prodavaonica postala omiljena destinacija Omišana, ali i svih korisnika koji gravitiraju Omišu tijekom cijele godine. Ponosni smo što smo preuredili i otvorili suvremenu te uslugama i sadržajima obogaćenu trgovinu prilagođenu potrebama naših kupaca u kojoj će se uistinu osjećati posebno i ugodno. Otvorenje smo organizirali u duhu našeg društveno odgovornog poslovanja kako bismo naše kupce, posebice najmlađe sugrađene, educirali na zabavan način o važnosti očuvanja prirode i okoliša te stvaranju sretnijeg društva. Ujedno smo svim posjetiteljima osigurali prigodne poklone i različite pogodnosti kako bismo im zahvalili na dosadašnjoj vjernosti. Smatramo važnim povezivati se na ovakav način s lokalnom zajednicom, tim više što u ovom trenutku Studenac ima skoro 1100 prodavaonica u Hrvatskoj te svugdje želimo ostati i postati trgovina-susjed koja sudjeluje u stvaranju dobrobiti zajednice”, izjavila je Miranda Mladin, direktorica Sektora marketinga u Studencu.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close