FOTO: Smijenili direktora koji je sam sebi isplatio milijun kuna bonusa

Autor: Poslovni.hr , 20. studeni 2017. u 15:07
Foto: Damir Špehar / Pixsell

Jozinovića će na mjestu direktora zamijeniti pravnik Mladen Ružman.

Izvanredna skupština društva Piškornica jednoglasno je donijela odluku o smjeni Uprave na čelu s Mladenom Jozinovićem, direktorom regionalnog centra za gospodarenje otpadom, koji si je isplatio više od milijun kuna bonusa i naknada.

Kako pišu 24 sata, koprivničko-križevački župan Darko Koren na konferenciji za medije rekao je kako će tijekom sljedećeg tjedna, nakon izvješća revizora, biti odlučeno koliki iznos će smijenjeni Jozinović morati vratiti.  

Jozinovića će na mjestu direktora zamijeniti pravnik Mladen Ružman. Na pitanje novinara Koren je rekao da su sve donešene odluke donijete jednoglasno. Dodao je kako je za sljedeći tjedan sazvana redovita sjednica Skupštine društva Piškornica te da se ide u pravcu razdvajanja uprava tvrtke i njezine tvrtke kćeri no naglasio je da će Ružman za sada biti Uprava i jednog i drugog društva jer ona moraju funkcionirati. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

A jel dobio otpremninu? Sve po zakonu.

Uhljeb godine! Da su ga pustili još koju godinu evo nama novog Kradana!

Ma lako sta su ga smjenili, nego jesu mu oduzeli bonus?? Mogu i ja biti tako direktor pa si isplatim koji milion, pa nek me smjene :))

New Report

Close