FOTO: Pored Firula se službeno otvara hotel površine 9400 četvornih metara, već su ga prepoznali Britanci i Skandinavci

Autor: Poslovni.hr/H , 19. listopad 2017. u 16:06
FOTO: marviehotel.com

Tik uz splitsku bolnicu u petak će se službeno otvoriti Hotel Marvie specijaliziran za “Health & Wellness”, koji će svojim posjetiteljima uz specijalizirani medicinski wellness te fitness nuditi i niz zdravstvenih usluga te se na tržištu predstaviti kroz zdravstveni turizam.

Diana Rubić, direktorica Hotela Marvie čija je investicija iznosila 105 milijuna kuna, rekla je u četvrtak kako hotel ima bogatu zdravstvenu ponudu, ordinaciju fizikalne medicine i rehabilitacije te ambulantu estetske medicine i dermatologije, a upravo zbog te ponude bilo im je važno da hotel bude u samoj blizini splitskog KBC-a na Firulama.
 
 "To je naš put kojim se pokušavamo diferencirati na tržištu, ponuditi nešto novo u samom gradu i regiji, ali i državi. Odlučili smo se baviti zdravstvenim turizmom i stvoriti nešto u tom smjeru. Za sada smo zadovoljni i drago nam je da su gosti, a većinom su to bili Britanci i Skandinavci, prepoznali našu ponudu i vjerujemo da će ići i dalje tako dobro", kazala je Rubić.
 
Hotel, koji radi od sredine srpnja, prostire se na 9400 četvornih metara, ima tri etaže podzemne garaže, 76 smještajnih jedinica od čega su dva apartmana, te terasu na vrhu hotela s vanjskim bazenom. Unutar hotela još je jedan bazen te prostor za vježbanje.
 
 U hotelu se posebno ponose gastronomskom ponudom jer je cijeli režim prehrane kreiran na osnovi mediteranske kuhinje, uz posebnu prehranu za dijabetičare, osobe osjetljive na gluten, one koji pate od kardiovaskularnih bolesti, a svakom gostu na raspolaganju je nutricionist koji sastavlja menu.
 

Komentari (3)
Pogledajte sve

Mene zanima / obzirom da su se pohvalili da imaju i ORDINACIJE ??? / da li je Ministarstvo zdravstva
BLAGOSLOVILO – rad ovih ordinacija , i da li su ORDINACIJE U HOTELU, opremljene svim potrebnim
propisanim uređajima, opremom, certifikatima, ispitivanjima , licenciranim programima, i sl…?a
sve sukladno ZAKONU I ZDRAVSTVENOJ ZAŠTITI i Pravilnicima oko toga?
Takodjer, zanima me – da li osoblje ima licence za samostalan rad , propisane norme rada,
ugovore o radu, da li rade u sustavu Zakona o zdravstvenoj zaštiti-

ili
je to još samo jedan reklamni poluproizvod i trik da se namame gosti …i NARAVNO-
smanji P D V ???

Hotel radi od srpnja i onda niste mogli staviti “žive” fotografije hotela nego kompjutorske simulacije?? Šta su vam premalo platili za reklamu da bi stavili prave snimke?

Ne kaže se pored već kraj Firula, ili pokraj Firula!

New Report

Close