FOTO: Ovo su prostori koje država daje u najam, poznato i kada se mogu razgledati

Autor: Poslovni.hr , 11. ožujak 2024. u 10:57
Foto: državne nekretnine

Paralelno sa Zagrebom, prvi se dan mogu obići i prostori za zakup u Osijeku, Splitu i na Cresu. 

Državne nekretnine objavile su da se od danas mogu pregledati 33 poslovna prostora u vlasništvu države koji su ponuđeni u zakup na natječaju koji traje do 22. ožujka 2024. do 12 sati. Riječ je o prostorima u 11 gradova diljem Hrvatske, a u zakup se daju u viđenom stanju na vrijeme do 10 godina uz oslobađanje od plaćanja zakupnine prvih mjesec dana od solemnizacije ugovora

Svi zainteresirani za sudjelovanje na natječaju mogu ih pogledati u predviđenim terminima bez prethodne najave. U Zagrebu se u ponedjeljak od 10:15 može pogledati poslovni prostor na Donjim Sveticama, Ivekovićeva 21, a prije pregleda ovog prostora, predviđen je razgled obližnjih garaža i garažnih mjesta u ulici Divka Budaka 17 na Sveticama, nasuprot okretišta Borongaj.

Foto: državne nekretnine

Paralelno sa Zagrebom, prvi se dan mogu obići i prostori za zakup u Osijeku, Splitu i na Cresu. Dopodne od 10 do 10:30 zainteresirani ponuditelji iz Slavonije mogu pogledati stotinjak kvadrata prostora u ulici Hrvatske Republike 5 u Osijeku, na otoku Cresu se od 10:30 može pogledati prostor za zakup u naselju Stivan.

Drugi dan pregleda, u utorak 12. ožujka u terminu od 9:30 do 10:00 mogu se pogledati prostori u tri grada; u Rijeci, Šibeniku i Zagrebu. Isti dan od 11:45 u Zagrebu se može pogledati lokacijom najatraktivniji poslovni prostor nulte zone u Gajevoj 6. Drugi lokacijom vrijedan prostor oglašen u Dubrovniku na rasporedu je za pregled u srijedu, 13. ožujka, od 11 sati, na adresi Od Puča 20.

Foto: državne nekretnine

U srijedu, osim prostora na tri lokacije u Zagrebu (Nova Ves, Mesnička i Ilica), možete pogledati i prostor u Puli od 10:30 na lokaciji Kamenjak 3. Pregledi završavaju u petak, 15. ožujka 2024. kada se mogu pogledati prostori u Karlovcu i u Iloku. 

Komentirajte prvi

New Report

Close