FOTO: Ovako će izgledati renovirani hotel Westin u Zagrebu

Autor: Poslovni.hr , 19. srpanj 2016. u 13:53
Foto: Westin

Prvog srpnja počela je renovacija, a novim, modernim, revitaliziranim izgledom, kombiniranim s bezvremenskom elegancijom, dodatno će se unaprijediti sadržaji.

Kako bi gostima pružio još bolje iskustvo boravka, u The Westin Zagreb Hotelu preuređuju se javni prostori, restorani i sobe.

Prvog srpnja počela je renovacija, a novim, modernim, revitaliziranim izgledom, kombiniranim s bezvremenskom elegancijom, dodatno će se unaprijediti sadržaji.

Rendez Vous Cafe & Bar će se u potpunosti preurediti, s novom atmosferom, dizajnom te namještajem u tirkiznim i sivim tonovima.

U Diana Baru uživat ćete u toploj atmosferi, s elementima tirkiznog i svijetlo sivog namještaja, koji će dodatno oživjeti i osvijetliti prostor svojim bojama te vam pružiti osjećaj opuštanja u modernom i udobnom baru.

Prostor recepcije: Moderni i elegantni sivi i svijetlo smeđi tonovima, inspirirani jesenjim lišćem, zajedno s našim iskusnim i ljubaznim osobljem, pružit će Vam istinski osjećaj dobrodošlice. 

Sobe: Pogled na središte Zagreba koji oduzima dah, nikada neće nestati iz naših soba, bit će nadopunjen novi, modernim interijerom, okupanim u elegantnim svijetlo sivim tonovima. 

Obnova hotela vrijedna je 38 milijuna kuna.

Komentirajte prvi

New Report

Close