FOTO: Otvoren Floria Glamping Garden u jednom istarskom gradiću, sve je bukirano do sredine listopada

Autor: Poslovni.hr , 17. srpanj 2023. u 14:22
Foto: Facebook/Floria Glamping Garden

Investicija vrijedna 20 milijuna kuna svečano je otvorena u subotu navečer.

Novi Floria Glamping Garden koji je s radom počeo u lipnju u Gondolićima, deset minuta lagane šetnje od starogradskog labinskog trga i pet kilometra od Rapca, investicija vrijedna 20 milijuna kuna svečano je otvorena u subotu navečer, piše Glas Istre.

Vlasniku kampa Antonu Vlačiću iz Labina, vlasniku tvrtke “Tempo” i direktorici kampa Lari Vlačić Miletić, njegovoj kćerki, na svečano otvaranje stigli su mnogobrojni prijatelji, poslovni partneri, predstavnici izvođača radova, suradnici i rodbina.

“Puno je posla i emocija, ali kada se vidi rezultat čovjek je ponosan i iza sebe ostavi sve brige i probleme koje smo prošli i pusti ih sa strane. Osjećan samo ponos i zahvalnost prema svojoj ekipi koja je ovdje, od same gradnje, izvođača do finalnog proizvoda do kojeg smo došli. Turistička sezona ide u skladu s očekivanjima, jako smo zadovoljni, šatori i glamping su totalni hit”, rekla je o prvih mjesec dana rada direktorica Lara Vlačić Miletić.

Kako ističe, nažalost, ne mogu proširivati kapacitet jer imaju ograničeni prostor i mali broj postelja, ali se nadaju da bi se u budućnosti mrvicu mogli povećati.

“Želimo zadržati tu prirodu i sklad ljudi s prirodom, a ne dobiti još jedan kamp sa dvije ili tri tisuće ležajeva. Jako sam se iznenadila s gostima, imamo jako puno domaćih gostiju, čak iz Istre nam dolaze, zatim Slovenci, Austrijanci, Nijemci, ali i iz ostalih država. Planiramo biti otvoreni cijelu godinu, vidjet ćemo, ovisi i o vremenskim prilikama. Šatori su klimatizirani, neki dobivaju tu takozvanu zimsku crnu kapu koja zadržava toplinu pa se mogu koristiti i u zimskim mjesecima. Za sada imamo veći buking do polovice listopada”, rekla  je za Glas Istre direktorica Lara Vlačić Miletić.

Komentirajte prvi

New Report

Close