FOTO: Noćne fotografije novog stadiona u Osijeku ostavljaju bez daha

Autor: Poslovni.hr , 25. ožujak 2023. u 10:52
Foto Davor Javorovic/PIXSELL

Fitness centar od 350 kvadrata bit će opremljen tartanom, umjetnom travom i gumenim podom.

Radovi na Opus Areni, novom stadionu NK Osijeka, koji će biti najmoderniji u Hrvatskoj, u završnoj su fazi. Cijeli projekt vrijedan je 65 milijuna eura, a uskoro bi trebala stići i uporabna dozvola. Nakon toga uslijedit će postupak licenciranja te će nakon toga najmoderniji stadion u Hrvatskoj moći otvoriti vrata navijačima. Pampas će biti prvi stadion elitne kategorije u Hrvatskoj, dakle Fifine 4. kategorije, u kojoj su stadioni poput Barcelonina Nou Campa.

Kapacitet će iznositi 13.005 sjedećih mjesta, a pritom je ostavljeno prostora i za naknadno proširenje kapaciteta pokaže li se u nekom trenutku u budućnosti potreba za time. Pampas će biti jedini stadion u zemlji s dva semafora. Travnjak će biti hibridan, sa strukturom trave kakva je na katarskom Lusailu, na kojem se igrao finale Svjetskog prvenstva, piše Večernji list.

Fitness centar od 350 kvadrata bit će opremljen tartanom, umjetnom travom i gumenim podom. Igrači će moći predahnuti u samo za njih rezerviranom dnevnom boravku s 13 soba, a odmarat će se igrajući bilijar, stolni nogomet ili PlayStation.

Komentirajte prvi

New Report

Close