FOTO: Na atraktivnoj lokaciji otvoren luksuzni hotel s pogledom na Nacionalni park

Autor: Poslovni.hr , 05. svibanj 2022. u 16:48

S prelijepim pogledom, impozantni infinity bazen dugačak oko 60 metara prava je točka na i hotela koji će vrlo brzo ponovo doći na sam vrh turističke karte Hrvatske.

Kultni Grand Hotel Brioni upravo je otvoren u Puli i spreman primiti goste nakon detaljne obnove i uređenja. Jedna od najvećih investicija u turizam vrijedna je preko 34 milijuna eura. Luksuzni hotel ima 227 soba i dio je portfelja kompanije Arena Hospitality Group. Ovakvo ulaganje podići će turističku ponudu Pule i cijele Istre na još veću razinu, a i značajno obogatiti hrvatsku turističku ponudu.

Poznati pulski hotel ove godine obilježava 50. godina postojanja i kroz povijest je bio jedan od predvodnika hotelijerstva u Puli i Hrvatskoj. Grand Hotel Brioni dobio je ovim ulaganjem jedinstveno i moderno uređenje interijera i eksterijera, a prvi gosti su već najavljeni. Ukupna površina hotela je 21.000 kvadratni metar s oko 27.000 kvadratnih metara uređenog eksterijera s oazama za opuštanje. Ekskluzivan osjećaj rezultat je pomno isplaniranog uređenja, prožetog profinjenom elegancijom, sivom bojom s plavim detaljima i toplim tonovima drveta, umjetničkim i morskim detaljima. Za uređenje svake sobe odabrana su djela lokalnih umjetnika koja daju dojam da je svaka soba prava mala umjetnička rezidencija. Hotel je opremljen sustavom pametnih hotelskih soba koji je u skladu s najnovijim trendovima i tehnologijama. Gosti tako mogu obaviti online check in, a vrata soba se otključavaju digitalnim ključem putem vlastitog pametnog telefona.

Grad Pula organizirao je ručak povodom Dana grada Pule u Grand Hotelu Brioni na dan otvorenja na kojem je nazočio i Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović. Povodom otvorenja Reli Slonim, predsjednik Uprave Arena Hospitality Group je izjavio:

„Brijuni su svjetski atraktivna destinacija i drago nam je u čast jednog od najljepših jadranskih dragulja dočekati goste u ovom posebnom ambijentu novouređenog Grand Hotela Brioni s bogatom poviješću. Zadržali smo najbolje od prošlosti tako da je kvalitetna arhitektura i vanjska vizura hotela ostala ista, ali je hotel potpuno obnovljen. Goste čeka savršeno uživanje u luksuznom uređenju, a svaka soba opremljena je najnovijim tehnologijama. Hotel ima nekoliko konferencijskih dvorana, koje se mogu prilagođavati potrebama kongresnog turizma te različitim poslovnim i društvenim događanjima. Pružajući savršenu destinaciju za odmor, opuštanje i uživanje, ali i za korporativne potrebe, Grand Hotel Brioni će biti tijekom cijele godine otvoren. Cilj nam je tako osigurati stalan posao za svih 230 zaposlenika hotela, a planiramo još proširiti naš tim.“

Gostima iz Hrvatske i svijeta Grand Hotel Brioni priprema vrhunsku gastronomsku ponudu iza koje stoji izniman kulinarski tim predvođen chefom Lukom Jukićem, a hotel ima čak 4 restorana. U zonama za opuštanje gosti će uživati u najboljoj, svjetski poznatoj kozmetici, brojnim tretmanima ljepote, masažama, unutarnjem bazenu, hidromasažnoj kadi i saunama. S prelijepim pogledom na Brijune, impozantni infinity bazen dugačak oko 60 metara prava je točka na i hotela koji će vrlo brzo ponovo doći na sam vrh turističke karte Hrvatske.

Komentirajte prvi

New Report

Close