FOTO: Lošinjski hotel proglašen najboljim hotelom u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 27. siječanj 2017. u 15:43
FOTO: Press

Domaći i strani gosti odabrali su svoje favorite preko poznate mreže TripAdvisor, a u čak četiri kategorije to je upravo prvi lošinjski hotel s pet zvjezdica, hotel Bellevue.

Gosti su ocijenili Bellevue najboljim hrvatskim hotelom u kategorijama hotela i luksuznih hotela u Hrvatskoj (Top 25 Hotels – Croatia, Top 25 Luxury Hotels — Croatia) te su ga smjestili u kategorije najboljeg hrvatskog hotela za romantiku (Top 25 Hotels for Romance — Croatia) te u kategoriju hotela s najboljom kvalitetom usluge u Hrvatskoj (Top 25 Hotels for Service — Croatia). Nagrada prema izboru putnika (Travelers' Choice awards) najveće je priznanje koje može dodijeliti TripAdvisor te je izuzetno dragocjena – nagrađeni hotel gosti svojim recenzijama i komentarima svrstavaju u top 1 posto hotela koje odlikuje izvrsnost u ocjenjenom segmentu.

Od otvaranja u srpnju 2014. malološinjski hotel Bellevue ima cilj dizajnom i vrhunskom uslugom zadovoljiti ukus i najzahtjevnijih gostiju. Posebna pozornost prilikom preuređenja posvetila se uređenju interijera. 

„Svaka nagrada koju dobijemo od strane struke i mjerodavnih institucija važno je priznanje za rad i trud koji svakodnevno ulažemo kako bismo održavali izvrsnost na najvišoj razini u svim segmentima naše ponude. Ipak, nagrada TripAdvisora nas osobito veseli i jako nam je dragocjena jer dolazi od samih gostiju˝, istaknuo je Goran Filipović, član Uprave Grupe Jadranka.   

Prema odabiru putnika TripAdvisora dubrovački hoteli u sastavu Importanne Resorta, Royal Princess Hotel i Hotel Ariston, našli su se među 25 najboljih (Top 25 Hotels in Croatia) i 25 najluksuznijih hotela u Hrvatskoj (Top 25 Luxury Hotels in Croatia). Royal Princess se tako našao na visokom drugom mjestu u obje kategorije na razini Hrvatske te se istaknuo kao najbolji hotel u Dubrovniku. 

Godišnja nagrada samih putnika „Travellers’ Choice awards” dodjeljuje se petnaestu godinu zaredom najboljim hotelima na svijetu, a za razliku od svih ostalih nagrada, dobitnici TripAdvisor „Travellers’ Choice awards” nagradu dobivaju na temelju milijuna recenzija i mišljenja putnika diljem svijeta. 

Komentirajte prvi

New Report

Close