FOTO: Lošinjski Boutique Hotel Alhambra dobitnik novog priznanja

Autor: Poslovni.hr , 26. srpanj 2017. u 11:30
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

Alhambra SPA dizajniran je kako bi vratio ravnotežu i sklad duha i tijela u oazi ljepote, mira i luksuza.

Nakon što je nedavno postao članom američke mreže vodećih turističkih subjekata Virtuoso, lošinjski 5* Boutique Hotel Alhambra dobitnik je novog priznanja. Naime, Alhambra Spa ocijenjen je kao najbolji Luxury Boutique Spa u Hrvatskoj. Nagradu mu je dodijelila priznata globalna organizacija World Luxury Hotel Awards, koja odaje priznanje luksuznim hotelima svjetske klase, a zahvaljujući izvrsnoj usluzi koja se očituje u odnosu prema gostima.

World Luxury Hotel Awards ima za cilj poticanje i podizanje standarda usluga unutar luksuzne hotelske industrije diljem svijeta. Nagrade se inače dodjeljuju luksuznim hotelima u različitim kategorijama na razini pojedine države, kontinenta i svijeta. Uz to, lošinjska Alhambra dobitnik je TripAdvisorova certifikata izvrsnosti za 2017. te član renomirane grupacije Small Luxury Hotels of the World, koja broji svega 520 malih luksuznih hotela s vrhunskom ponudom koja udovoljava čak i onim najzahtjevnijim gostima.

Alhambra SPA dizajniran je kako bi vratio ravnotežu i sklad duha i tijela u oazi ljepote, mira i luksuza. Cilj posebno osmišljenih tretmana i rituala u luksuznom okruženju je omogućiti svakom gostu profinjeno i autentično SPA iskustvo, u potpunosti prilagođeno njegovim individualnim potrebama, a za što se koriste mirisi i arome Lošinja te kozmetika jednog od vodećih britanskih brendova Elemisa.

Komentirajte prvi

New Report

Close