FOTO: Kempinski Hotel Adriatic predstavio plažu od 500.000 eura, ali i novi Beach bar, golf igralište s 18 rupa…

Autor: Marta Duić , 16. lipanj 2018. u 11:08
Foto: PD

Kako tvrdi Nikola Avram, CEO za hotelijerstvo na nivou MK Group koja je vlasnik hotela, otvoreni su i za nove investicije i proširenje poslovanja u Hrvatskoj i Sloveniji.

Kempinski Hotel Adriatic nedaleko od Umaga predstavio je novu plažu, projekt na kojem se radilo proteklih mjeseci i u koji je uloženo oko 500.000 eura.

Uz popločenu plažu je smješten i obnovljeni Beach bar na čijoj je se krovnoj terasi VIP salon, a u sklopu resorta nalazi se i Golf Club Adriatic, prvo istarsko golf igralište s 18 rupa.

˝Hotel postoji već deset godina i bilo je vrijeme za takvu investiciju jer su one nužne da bi se napredovalo. Na jesen planiramo osvježiti i naše golf terene˝, istaknuo je Tomislav Hrala, direktora prodaje i marketinga Kempinski Hotela Adriatic.

Kako tvrdi Nikola Avram, CEO za hotelijerstvo na nivou MK Group koja je vlasnik hotela, otvoreni su i  za nove investicije i proširenje poslovanja u Hrvatskoj i Sloveniji.

Komentari (1)
Pogledajte sve

To su mega-projekti za zemlju hrvatske razine: šetnice, šljunčane plaže, solarne klupice. Razvojni projekti za 21. stoljeće. U drugim zemljama se tako visoka cijena uređenja plaže ne zove mega-projekt, nego pranje novca. Ali ovo je Hrvatska, zemlja gdje su udarači pečata mega-poduzetnici, pa zašto onda oni koji poravnavaju žala ne bili mega-investitori!

New Report

Close