FlixBus i Čazmatrans integriraju linije i zajednički nastupaju

Autor: Darko Bičak , 02. prosinac 2021. u 22:00
Ante Grbeša, direktor FlixBus CEE South regije i Damir Pavlović/Samir Cerić Kovačević

Strateško partnerstvo obilježava važan korak u daljnjem razvoju hrvatskog autobusnog prijevoza.

FlixBus je objavio suradnju s Čazmatransom, a ovo strateško partnerstvo obilježava važan korak u daljnjem razvoju hrvatskog autobusnog prijevoza, zajedničkog uspjeha na tržištu te u preuzimanju važne uloge u mobilnosti putnika, priopćeno je u četvrtak.

U prvoj fazi suradnje, Čazmatrans i FlixBus integrirat će mreže autobusnih linija, čime se zajedničkim nastupom na tržištu putnicima nudi veća mobilnost i dostupnost hrvatskih i međunarodnih destinacija, kao i digitalizacija autobusnih karata.

Za putnike to znači jednostavnu, brzu i online kupovinu karata diljem Hrvatske i Europe te dostupne mnogobrojne destinacije jednom kartom.

Na početku suradnje, u FlixBus mrežu linija ulazi više od 30 kontinentalnih destinacija, od kojih neke poput Đakova, Kutine, Petrinje ili Siska prvi put postaju FlixBus destinacije.

Uz nove destinacije povećava se i broj polazaka primjerice iz Osijeka, Vukovara i Slavonskog Broda prema Zagrebu, čime se izlazi u susret potrebama svakodnevnog putnika na području kontinentalne Hrvatske.

Nakon kontinenta, dodatno se umrežuje i Dalmacija, ali i druge države, poput Srbije i Sjeverne Makedonije. U drugoj fazi integracije, tijekom proljeća 2022. godine, dio voznog parka Čazmatransa započinje prometovati prema FlixBus standardima. 

Komentirajte prvi

New Report

Close