Finale zimskih sniženja: Evo gdje možete ostvariti popuste do 70 posto

Autor: Poslovni.hr , 25. veljača 2020. u 12:29
Foto: Duško Jaramaz / Pixsell

Zimsko sniženje ove godine traje do 26. veljače u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

U gotovo svim trgovinama odjećom i obućom, kako u središtu Osijeku tako i u trgovačkim centrima, krenuo je treći i posljednji krug zimskog sezonskog sniženja, piše Glas Slavonije. Primamljivi popusti već “vrište” s brojnih izloga, a uštede na kvalitetnoj zimskoj odjeći, obući i opremi za zimske sportove sada su dosegnule 70 posto.

Atraktivna finalna sniženja tako su već oglasili iz Sportine, Hervisa, Intersporta, Daichmana, Sport Visiona, Mane i brojnih drugih trgovina u kojima je sada prava prilika za nabavu odjeće i obuće iz zimskih kolekcija za iduću sezonu po znatno nižim cijenama. Tako se, primjerice, zimske ženske gležnjače trenutno mogu kupiti već za 116 kuna snižene s 299 kuna, zimske patike Nike za 280 kuna snižene sa 720, dvodijelni dječji skijaški kombinezoni za 250 kuna sniženi sa 650 kuna. Povoljno se mogu kupiti i dječje majice, primjerice one dugih rukava već za osam kuna snižene sa 45, ali i skije za 1700 kuna snižene sa 2900. Valja napomenuti kako su, suprotno načinu poslovanja prijašnjih godina, najrazvikanije trgovine poput H&M-a i Zare obujam robe na sniženju u odnosu prema novoj kolekciji minimalizirale još krajem siječnja, tako da je ponuda sa sniženom cijenom u ovim i srodnim trgovinama trenutno oskudna. No artikli koji se nude iz kolekcija jesen/zima prodaju se po cijeni umanjenoj za u prosjeku oko 70 posto.

Zimsko sniženje ove godine traje do 26. veljače u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača na osnovi kojega je započelo 27. prosinca 2019. od kada može trajati najviše 60 dana.

Komentirajte prvi

New Report

Close