Evo gdje je i što radi Ivan Pernar: Bivši saborski zastupnik preselio je iz Zagreba i traži posao

Autor: Poslovni.hr , 29. srpanj 2021. u 08:41
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Sjećam se kad se glasalo o predaji vlasti u državi tom stožeru, na čelu s Berošem, ja sam tada bio jedini koji je glasao protiv toga.

Nakon što je otišao iz hrvatske politike, Ivan Pernar napravio je isto i sa društvenim mrežama gdje je prije bio jako aktivan.

No, Dubrovački dnevnik piše veliku novost.

Pernar se odlučio preseliti na dubrovačko područje, točnije Obod. Tražio je i posao medicinskog tehničara u tamošnjem domu zdravlja.

“Na Obod sam se preselio, to je istina i živjet ću ovdje dok sam živ. Što se tiče posla u domu zdravlja, razgovarao sam tamo s nekim tko je bio zadužen za to i nisam osjetio neki entuzijazam za tim da me zaposle. Imao sam osjećaj da im je svejedno hoće će zaposliti mene ili nekog drugog. Za takvog poslodavca ne želim raditi”, kazao je.

“Ja sam emotivna osoba, bitna mi je dobra atmosfera, da su ljudi veseli, da se smiju, tamo u domu zdravlja nisam stekao dojam da se radi o nekakvom mjestu gdje je zabavno za raditi i gdje su pacijenti nasmijani. Netko će na to reći da što si ja umišljam, ali ipak sam čovjek koji je zabavljao i nasmijavao cijelu Hrvatsku, sjednice sabora su se gledale dok sam ja tamo bio. Danas to više nije slučaj”, dodao je bivši saborski zastupnik.

“Mislim da nam se država pretvorila u brod luđaka, jer, realno gledano, ne bi mogli stožeraši raditi to što rade da je naš narod normalan. Sjećam se kad se glasalo o predaji vlasti u državi tom stožeru, na čelu s Berošem, ja sam tada bio jedini koji je glasao protiv toga. Mislio sam da ima barem pet posto normalnih kojima je dosta tog terora s maskama, pranjem ruku, mozga, cjepivima i drugim mjerama, ali nije ih bilo ni toliko kad su bili izbori”, zaključio je.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Boli ga brriga. Nakon 55 god. starosti ima pravo na Saborsku mirovinu.

Pa nije dom zdravlja kazalište poput sabora. Nema smijeha i neozbiljnosti, a ti si komedijaš. Kaj ti uopće znaš raditi?

New Report

Close