Eurowings najavio nove letove iz Hrvatske prema Njemačkoj

Autor: Poslovni.hr , 19. srpanj 2017. u 13:09
Foto: DPA/PIXSELL

U sklopu aktualnog ljetnog reda letenja letovi su na rasporedu dva puta tjedno, a za sezonu godišnjih odmora uvodi se dodatni let.

Eurowings proširuje svoj zimski red letenja za 2017./2018. godinu te po prvi put uključuje i rutu Köln-Rijeka. Letovi su na rasporedu od studenoga srijedom, petkom i nedjeljom, zrakoplovom tipa Airbus A319.

Novi letovi se već sad mogu jednostavno i brzo rezervirati preko internetske stranice www.eurowings.com ili mobilne aplikacije Eurowingsa. Putnicima je omogućena i rezervacija cjenovno atraktivnih aranžmana na internetskoj stranici holidays.eurowings.com.

Eurowings sad spaja Rijeku sa svojim čvorištem u Kölnu tijekom cijele godine. U sklopu aktualnog ljetnog reda letenja letovi su na rasporedu dva puta tjedno, a za sezonu godišnjih odmora uvodi se dodatni let. Uz Rijeku, zrakoplovna tvrtka ovog ljeta leti i prema ostalim hrvatskim gradovima kao što su Dubrovnik, Osijek, Pula, Split, Zadar i Zagreb. Eurowings trenutačno ima gotovo 100 letova tjedno (u jednom smjeru) prema Hrvatskoj.

Mnogo je razloga zašto bi putnici iz njemačke trebali posjetiti Rijeku. Samo neki od njih su idealna zemljopisna lokacija te važnost tog grada kao jedne od najvećih luka u regiji. Uz to, posjetitelji mogu uživati u šetnji gradom čiji centar krase prekrasne fasade, mnogobrojne galerije i muzeji te veliki broj ugostiteljskih objekata u kojima mogu predahnuti.

Gradski toranj u Rijeci gradska je znamenitost koja se ne smije propustiti posjetiti tijekom obilaska grada. To je jedna je od rijetkih građevina koja je preživjela veliki potres 1750. godine. Na gradskoj rivi turisti će imati priliku uživati u gastronomskoj ponudi koje nude mnogobrojni shopping centri te restorani.

Uz posjet gradskom centru, turisti mogu uživati i na obližnjim plažama koje su smještene na istočnom i zapadnom dijelu grada, pogotovo na Kostanju i Pločama koje su nositelji Plave zastave.

Komentirajte prvi

New Report

Close