Emirates opet zapošljava: Atraktivan posao uključuje stimulativnu plaću, besplatan smještaj u Dubaiju i druge pogodnosti

Autor: Poslovni.hr , 22. siječanj 2019. u 11:08
Foto: press

Nove pozicije, za koje se mogu javiti i žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući proširenje svjetske mreže destinacija te uvođenje novih zrakoplova u flotu.

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, u Hrvatskoj kontinuirano traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja. Ova aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju redovito organizira „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ tako da je za sve zainteresirane dobra vijest ta da se krajem mjeseca održavaju dva – u Rijeci i u Zagrebu.

Kandidati iz Rijeke i Kvarnera mogu se pripremiti za sudjelovanje na „Danu otvorenih vrata za članove kabinskog osoblja“ u petak, 25. siječnja u 8 sati u Hotelu Jadran (Šetalište XIII divizije 46), dok kandidati s područja Zagreba mogu u svojim kalendarima označiti nedjelju 27. siječnja i doći točno u 8:00 u hotel Westin u Zagrebu (Izidora Kršnjavog 1).

Nove pozicije, za koje se mogu javiti i žene i muškarci, rezultat su kontinuiranog rasta aviokompanije Emirates, uključujući proširenje svjetske mreže destinacija te uvođenje novih zrakoplova u flotu. Kandidati koji žele započeti svoju zrakoplovnu karijeru trebaju doći s ažuriranim životopisima na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Iako nije obavezno, kandidatima se preporuča da prije dolaska na „Dan otvorenih vrata“ ispune online prijavnicu koju mogu pronaći ovdje.

Hrvatice Vinka Gracin i Sanja Janković, članice kabinskog osoblja Emiratesa, podijelile su neke od prednosti i posebnosti ovog posla. „U aviokompaniji sam šest godina i još uvijek uživam u svom poslu baš kao i prvi dan te mogu reći da imam mnogo iskustava i priča iza sebe. Radeći kao stjuardesa, puno sam naučila o ljudima te sam imala priliku susresti se s ljudima svih dobi iz mnogih različitih kultura. Kada sam se zaposlila kao članica kabinskog osoblja i kad sam preselila u Dubai, prošla sam obuku na Emirates Aviation College. Tamo smo naučili mnogo toga što nam može koristiti na letu, ali i u svakodnevnom životu. Naš je cilj putnicima pružiti najbolje iskustvo na letu i osigurati najvišu kvalitetu usluga“, govori Vinka.

Sanja nastavlja: „Na letu smo poput obitelji – svi se međusobno podržavamo i tu smo jedni za druge bez obzira na sve zato što su kolege i putnici sve što imate kad ste na visini od deset tisuća metara. U svakodnevnom životu lako smetnemo s uma koliko ljubaznosti i dobrote ima na svijetu. Rekla bih da smo mi kao članovi kabinskog osoblja više svjesni toga upravo zbog prirode našeg posla i količine ljudi s kojima se svakodnevno susrećemo.“

Postoji niz uvjeta koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurirali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obavezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima. Uz to, Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog svjetonazora. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

U Emiratesu trenutno radi više od 200 članova kabinskog osoblja iz Hrvatske, a Hrvati su jedna od 135 nacionalnosti kabinskog osoblja koje se brine o putnicima te aviokompanije.

Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit „paket“ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prijevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme za vrijeme boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja diljem Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, na koje pravo imaju svi zaposlenici, ali i članovi obitelji te prijatelji.

Emirates je na hrvatskom tržištu prisutan od lipnja 2017. godine i nudi letove iz zračne luke „Franjo Tuđman“ u Zagrebu. Emirates trenutno leti u više od 150 odredišta na šest kontinenata i raspolaže modernom flotom koja broji 270 zrakoplova. Emirates je najveći svjetski operator zrakoplova tipa Boeing 777 i Airbus A380, a kandidatima koji će postati dio kabinskog osoblja nudi priliku za razvoj karijere putem edukacija i jedinstvenog kulturnog i međunarodnog okruženja.

Komentirajte prvi

New Report

Close