ELISA pobijedila na Summer business campu

Autor: Lucija Špiljak , 07. srpanj 2021. u 21:59

Kako ne bi došlo do zlouporabe radnih kartica, ELISA ima ugrađenu značajku da po potrebi traži fizički potpis zaposlenika i pečat od nadzornika.

Step Ri, znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, organizirao je od 23. do 27. lipnja Summer business camp, uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, namijenjen svima koji poslovnu ideju ili prototip žele unaprijediti kroz petodnevni intenzivni program mentoriranja. Najbolja ideja bila je ona tvrtke PLANE SIMPLE – mobilna i web aplikacija ELISA (Experience Logging and Interface Software for Aviation).

Riječ je o softverskom rješenju koje korisniku omogućava brz unos potrebnih podataka vezanih uz iskustvo, školovanje i zaposlenje, te time čini bazu podataka zrakoplovno-tehničkih stručnjaka na razini cijelog svijeta. Time poboljšavaju proces rada, ali i iskustvo zrakoplovno-tehničke industrije, pogotovo za osoblje kojem nude dnevnike za bilježenje iskustva kandidata, instruktora, certifikata…

Kako ne bi došlo do zlouporabe radnih kartica, ELISA ima ugrađenu značajku da po potrebi traži fizički potpis zaposlenika i pečat od nadzornika. Napominju da ovaj dio predstavlja tek prvi korak razvoja koji će neminovno dovesti do veće efikasnosti i time do povećanja sigurnosti.

Ideju tvrtke PLANE SIMPLE i čelnog čovjeka Tomislava Kovačevića tehnički je realizirala DWIZARDS Web Development agencija čiji je direktor Darijan Kosić ponosan što su, kako je istaknuo, imali prilike raditi na ovome projektu i u cijelosti tehnički oživjeti ideju klijenta.

“S obzirom na to da je riječ o vrlo kompleksnoj mobilnoj i web aplikaciji u jednako tako zahtjevnoj i kompleksnoj avio industriji – ovo priznanje je utoliko značajnije”, rekao je Kosić.

Komentirajte prvi

New Report

Close