Ekonamještaj lovi kupce u Den Haagu

Autor: Božica Babić , 24. rujan 2014. u 14:55
Foto: Thinkstock

Na izložbi uz šefove trgovina i tvrtke za uređenje interijera.

Namještaj s ekološkim certifikatom proizveden u desetak hrvatskih tvrtki od 30. rujna do 3. listopada moći će vidjeti mnogi poduzetnici iz Nizozemske, Belgije i Luksemburga na izložbi  "Furniture – design from Croatia."

Riječ je o projektu koji zajedno potpisuju Veleposlanstvo Hrvatske u Den Haagu i Era grupa, osnovana od više tvrtki koje se bave proizvodnjom namještaja. Izložba će biti u zgradi Veleposlanstva u Den Haagu, a njezin je glavni cilj da se svakodnevno kroz B2B sastanke između hrvatskih i inozemnih partnera razmijene svi detalji važni za moguće buduće partnerstvo i izvoz namještaja. Direktor Era grupe Drago Veselčić kaže da tim projektom namjeravaju zainteresirati potencijalne inozemne partnere da postanu kupci.

Stoga su na izložbu pozvani brojni vlasnici i šefovi ne samo trgovina i salona dizajnerskog namještaja, već i tvrtki koje se bave uređenjem interijera te dizajneri interijera i arhitekti.Tatjana Kos, voditeljica projekta Era, ističe da izložba uz komercijalnu ima i kulturološku dimenziju kroz predstavljanje dizajna i kulture naše zemlje. Zadovoljan je i Joško Klisović, zamjenik ministrice vanjskih poslova, dok najavljuje: "Otvaramo vrata naših veleposlanstava proizvođačima vrhunskih hrvatskih proizvoda i usluga. Dat ćemo im punu potporu u njihovoj promidžbi te koristiti naše razgranate kontakte za njihovo pozicioniranje u inozemstvu". 

Komentirajte prvi

New Report

Close