EasyJet od ovog ljeta na liniji Pula London

Autor: Poslovni.hr , 22. veljača 2015. u 13:22
Press foto

EasyJet je prošle godine prevezao gotovo 600.000 putnika u oba smjera iz Hrvatske.

Aviokompanija EasyJet od ovog ljeta spajat će Pulu i London dva puta tjedno, utorkom i subotom, i to od 23. lipnja pa sve do 24. listopada. Leti se na londonski aerodrom Gatwick, a time EasyJet nudi 29 destinacija iz Hrvatske. Početna cijena od samo 32 eura  već je u prodaji na easyJet.com. Kako priopćuju iz Zračne luke Pula, ova je kompanija prošle godine prevezla gotovo 600.000 putnika u oba smjera iz Hrvatske, piše Glas Istre.

– Oduševljeni smo što smo uključili i  Pulu uz ostale zračne luke  Hrvatske – Dubrovnik i Split. Ova najava ističe našu predanost u pružanju hrvatskim građanima mogućnost letenja uz povoljne cijene u šest zemalja diljem Europe. Naše hrvatske destinacije pokazuju se iznimno popularne za one koji žele jednostavan i pristupačan ljetni  odmor, a naša mreža letova omogućila je da oko 600.000 ljudi  putuju između tih odredišta i tako su doprinijeli turizmu i razvoju lokalnog gospodarstva, kazao je Neil Slaven, komercijalni direktor EasyJet-a  za Veliku Britaniju.

Direktor Zračne luke Pula Svemir Radmilo rekao je kako će zahvaljujući EasyJetu koji preko Gatwicka pokriva snažno tržište, velik broj putnika iz toga područja moći letjeti u Pulu doživjeti Hrvatsku "punu života".

– Isto tako vjerujem da će i mnogi domaći putnici vrlo brzo početi koristiti pogodnosti EasyJeta i posjetiti London, središte Europe. Doista vjerujem da je ovo početak plodnog i dugotrajnog partnerstva, zaključio je Radmilo.

Komentirajte prvi

New Report

Close