E.ON potpisao prvu suradnju s akademskom zajednicom

Autor: Poslovni dnevnik , 09. srpanj 2023. u 22:00
ZŠEM podupirat će E.ON kao tvrtku predvodnika zelene energetske tranzicije u Hrvatskoj/PD

ZŠEM će podupirati E.ON kao tvrtku predvodnika zelene energetske tranzicije u RH na studentskim događanjima.

Zagrebačka škola ekonomije i managementa (ZŠEM) i energetska kompanija E.ON Hrvatska koja svojim rješenjima predvodi zelenu energetsku tranziciju hrvatskog tržišta, sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji.

Ovime je otvorena mogućnost šire suradnje na zajedničkim projektima. Ugovor su potpisali dekan Mato Njavro i direktor Zoran Barac, sa strane E.ON-a Ashkan Hosseini, član Uprave i izvršni direktor financija direktor te Božidar Đurković, direktor financija i prokurist.

Ugovorom se otvara akademska suradnja, planirana kroz rješavanje stvarnih poslovnih slučajeva, poticanje studenata na odabir tema završnih i diplomskih radova vezanih iz područja interesa tvrtke E.ON, stručnu praksu te studentska natjecanja. ZŠEM će podupirati E.ON kao tvrtku predvodnika zelene energetske tranzicije u RH na studentskim događanjima.

Dekan ZŠEM-a, Mato Njavro, rekao je: “Pozdravljamo proaktivan pristup tvrtke E.ON i želju za uključenost u oblikovanje budućih stručnjaka na tržištu.

Direktan kontakt studenata sa stručnjacima iz poslovnog svijeta te prenošenje znanja iz poslovne prakse, a posebice posljednjih tehnoloških dostignuća, u ovome slučaju u okviru područja energetike i održivosti, vrlo su važni za studente.

Kroz stručne prakse i praktično iskustvo rada u kompaniji, studenti tijekom studija, postaju konkurentniji na tržištu rada”. Ispred E.ON-a Ashkan Hosseini je istaknuo: “ZŠEM prepoznajemo kao agilnu instituciju spremnu na brze odgovore za potrebe tržišta rada. Ovo je prva suradnja E.ON-a u povezivanju s akademskom institucijom”.

Komentirajte prvi

New Report

Close