Dva hrvatska hotela ušla na listu najboljih novih europskih smještaja na plaži

Autor: Poslovni.hr , 17. veljača 2023. u 14:54
Foto: Villa NAI 3.3

Među predivnim lokacijama u Italiji, Španjolskoj, Portugalu, Francuskoj, Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj, Danskoj i na Cipru, našla se i Hrvatska.

Britanski magazin The Times objavio je listu najboljih novih hotela na plažama diljem Europe, a među predivnim lokacijama u Italiji, Španjolskoj, Portugalu, Francuskoj, Grčkoj, Turskoj, Njemačkoj, Danskoj i na Cipru, našla se i Hrvatska. Maslina Resort na Hvaru i Villa Nai 3.3, Dugom otoku zapele su za oko uglednom magazinu, piše Punkufer.

Maslina Resort na otoku Hvaru, smještena u uvali Maslinica kod Starog Grada, oduševila je novinare Timesa suvremenim, cool dizajnom koji će ove godine dobiti zasluženo mjesto pod suncem. Najavljuju kako će se elegantne ležaljke u baru na plaži raširiti početkom svibnja te dodaju kako svaka od 53 sobe ima pogled na uvalu Maslinica.

Boutique resort s pet zvjezdica okružen maslinicima, morem, vinogradima i borovom šumom osmišljen je tako da “živi”  u skladu s prirodom. Sudeći prema ocjenama i komentarima na Bookingu, Maslina je već pronašla vjerne obožavatelje.

Villu Nai 3.3 ugledni magazin je opisao kao “iznimno arhitektonsko čudo uklesano u stjenovitu padinu otoka, zaštićenog arhipelaga nacionalnog parka Kornati” te dodaje kako je odmor u okruženju maslinika starih 500 godina, uživanje na privatnoj plaži i istraživanje predivnog podmorja za svaku preporuku.

Dizajn vile se besprijekorno uklapa u okoliš kako bi gosti imali stalan dodir s prirodom. Svaka soba je drugačija, ali zajednički im je dizajnerski namještaj umirujućih boja. Terase su osmišljene kao produžetak interijera i savršene su za promatranje zvijezda ili buđenja novog dana.

Komentirajte prvi

New Report

Close